Foto: Robin Roots
Tele
15. november 2019, 12:04

SAHINAD KÄIVAD: Brigitte Susanne Hunt vahetab Keili Sükijaineni „Duublis“ välja? (94)

Neljapäeval kirjutas Õhtuleht, et Keili Sükijainen ei juhi enam TV3 saadet "Duubel". Nüüd aga käivad sahinad, et Keili asemel on juba uus saatejuht välja valitud ja selleks ei ole keegi teine, kui raadiohääl ja seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt!

Juunis TV3-st lahkunud Keili Sükijainen naasis septembris kodukanalisse ning hakkas juhtima ning peatoimetama päevakajalist meelelahutussaadet „Seitsmesed: Duubel“. Tänaseks pole Sükijainen aga enam saatega seotud. Õhtulehele teadaolevalt oli Sükijaineni viimane tööpäev 13. novembril ja ta taandati saatejuhi ja peatoimetaja kohalt, sest ei klappinud ülejäänud meeskonnaga. Õhtulehele anonüümseks jääda sooviva allika sõnul olla saate meeskond kogunud Keili vastu allkirju ning edastanud need TV3 juhile Priit Leitole. 

Leito kinnitas aga Õhtulehele, et kirja koos allkirjadega ei ole saanud. Sahinad käivad, et Sükijaineni asemel astub saatejuhi kingadesse Brigitte Susanne Hunt. Leito lükkab ka selle väite tagasi. "Brigitte Susanne Hunt ei ole planeeritud uueks saatejuhiks."

„Keili käivitas edukalt saate „Seitsmesed: Duubel“ nagu leping ette nägi. Kui „Ringvaate“ start võttis aega kaks aastat, et olla edukas, siis „Seitsmesed: Duubel“ suutis seda teha kolme kuuga. Keili jätkab TV3 eetris saadetega „Inglite aeg“ ja „Naabrist parem“,“ kommenteerib TV3 tegevjuht Priit Leito.

„Kõik on nii nagu TV3 kommenteeris. Tõmbasin „Duubli“ käima ja jätkan teise kahe saatega. Soovin meeskonnale edu ja loodan, et saade töötab edasi sama hästi nagu siiani,“ ütleb Keili Õhtulehele.

“Võin julgelt väita, et pea kümme aastat ei ole TV3 prime time vööndis nii suurt muutust toimunud kui „Duubel“ endaga kaasa toob. Eesti üks suurimaid otsesaate stuudioid lubab meil kastist välja mõelda ja gaasi täiega põhja lükata!” rääkis Sükijainen septembri alguses Õhtulehele.

“TV3 pakkumine asuda uue meelelahutussaate “Duubel” peatoimetajaks oli nii ahvatlev, et ma ei pidanud kaua mõtlema. Muidugi kaasneb saatega ka tohutu vastutus, aga olen alati öelnud, et televisioon on mu kõige suurem kirg,” sõnas Sükijainen toona.

Veel augustis ütles TV3 programmijuht Raimo Kummer, et saate nimeks saab „Seitsmesed pluss“.

Uuest saatest rääkides sõnas ta, et see toob iga päev vaatajani aktuaalsed teemad meelelahutuslikus võtmes ning natuke vabamas vormis. „Lisaks päevakajalisusele on seal kindlasti ka palju lühisisu ja kindlasti saab olema ka varasemast rohkem otselülitusi.“

„Meil saab selleks hetkeks olema Eesti kõige paremate võimalustega uudiste- ja meelelahutusstuudio. See on nii suur, et põhimõtteliselt võib seal raja maha märkida ja Ott Tänak saab seal ralli kiiruskatse ära sõita,“ rääkis programmijuht „Duubli“ stuudiost.

Lisaks Sükijainenile juhivad saadet Taavi Libe, Jürgen Pärnsalu ja Kadri Pikhof. Viimane võtab alates jaanuarist eetripausi, sest veebruaris on oodata tema pisipoja sündi.