Muusikud Silvia Ilves ja Paul NeitsovFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
14. november 2019, 14:18

INTIIMNE FOTOSESSIOON! Silvia Ilves ja Paul Neitsov jagavad aktifotosid värske paari magamistoast (86)

Eelmisel nädalal teatsid ühisele tuurile läinud tšellist Silvia Ilves ja kitarrist Paul Neitsov, et nende vahel on tärganud ka armastussuhe. Nüüd jagab paar sotsiaalmeedias väga intiimseid aktifotosid, mis tehtud magamistoas ja voodis.

Ilves on piltide allkirja lisanud ka inspireerivaid tsitaate armastuse kohta. "Armastada ja olla armastatud on parimad asjad, mida elu jooksul kogeda," kirjutab ta.

Neitsovi sõnul on nende fotosessioon inspireeritud Yoko Onost ja John Lennonist.

 
 
 
View this post on Instagram

🛏 photoshoot inspired by J.Lennon and Y.Ono @silviailves 📸 @krxxt_tarkmeel #passion #bed #bedroom #feelgood #love

A post shared by Paul Neitsov (@paulneitsov) on

„Asi on väga lihtne tegelikult. Noored inimesed, vabad, vallalised, ilusad ja andekad võivad kõike teha. Ma tahtsin Silviaga muusikaliselt koostööd teha, aga läks teisiti,“ rääkis Paul Õhtulehele antud intervjuus, kuidas Silvia tuli, nägi ja võitis.

„Ma ei otsi endale viienda lapse isa, nagu paljud juba ehk arvavad. Olen otsustanud elada üks päev korraga, mitte nagu varem, et kui armun, siis hakkan suurt elu looma. Mul on piisavalt lapsi ka juba, nüüd saab hakata elama,“ ütles Silvia, kel on varasematest suhetest neli poega.

Mõlemad muusikud kinnitavad kui ühest suust, et nad on väga sarnased. „Me pole kumbki normaalsed inimesed, selles oleme me veendunud. Ja me ei tahagi normaalsed olla,“ ütles Paul ja lisas: „Oleme ka omavahel rääkinud, et oleme niivõrd sarnased. Vahel on nii, et kui mina midagi mõtlen, siis tunneb Silvia sama ja vastupidi. Teinekord tundub, nagu oleks Silvia eelmises elus olnud mina ja nagu mina oleks eelmises elus olnud Silvia.“