Kris Jenner (vasakul) ja tema tütred Kim Kardashian West, Kendall Jenner ja Kylie Jenner maikuisel Met Galal. Foto: Doug Peters/starmaxinc.com/Scanpix
Inimesed
14. november 2019, 12:43

Kardashianid pidasid toidusõda, sotsiaalmeedia raevutseb (4)

Perekond Kardashian on enda peale tõmmanud fännide meelepaha, loopides oma reality-sarja uues osas üksteist toiduga.

Seriaali "Keeping Up With The Kardashians" uues osas peavad kuulsa pere liikmed eesotsas matriarh Kris Jenneri enesega Khloe Kardashiani kodus toidusõda, nii et makaronid lendavad. Nelja lapse ema Kim Kardashian ronib koguni tooli peale, et oma emale Krisile võimalikult palju toitu pähe kummutada. 

 
 
 
View this post on Instagram

You messed with the wrong b*tch, @krisjenner 😜😂 We’re back this Sunday! Watch a new episode of Keeping Up, Sunday 9/8c on E!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

35aastane Khloe avaldas toiduga mängimise suhtes rahulolematust ning avaldas perekondlikust toiduga läbustamisest Instagramis video. Klippi on saatnud karm kriitika: kommentaatorid heidavad jõukuritest teleperele ette toidu häbematut raiskamist, samal ajal kui üle maailma virelevad nii paljud inimesed näljas. Paljude sõnul väidavad Kim Kardashian ja tema pereliikmed, et nad tahavad olla inimestele eeskujuks – kuid säärane häbematus näitab neid äärmiselt halvas valguses.