Berry ja Aubry koos tütrega 2010. aastal. Foto: MAVRIXONLINE.COM/Scanpix
Inimesed
14. november 2019, 08:16

Halle Berry süüdistab eksmeest verepilastuses (9)

Radar Online on välja kaevanud kunagised kohtudokumendid, kus Halle Berry süüdistab oma tütre isa Gabriel Aubryd verepilastuses, aga ka rassismis.

Radari teatel olid 2011. aasta kohtupaberid aastaid salastatud, kuid nüüd avalikud. Dokumendid on seotud Halle ja Gabrieli pika kohtuvõitlusega tütar Nahla hooldusõiguse nimel. Näitlejanna hakkas temast üheksa aastat noorema nägusa Kanada modelliga  kurameerima 2005. aastal, olles temaga tutvunud Versace reklaami pildistamisel. Märtsis 2008 sündis neile laps. Suhe purunes 2010. aastal ning sellest sai alguse kohtumadin. Erimeelsuste peamine põhjus oli asjaolu, et Berry soovis kolida Prantsusmaale oma uue kallima, näitleja Olivier Martinezi juurde, kuid Aubry oli sellele vastu. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Berryl on kohtupabereis oma endisele elukaaslasele palju etteheiteid. Tema sõnul oli Aubry rassist, kes teda sõimas ja tema keha kritiseeris. Ühtlasi keeldunud mees tunnistamast, et nende tütar on tumedat verd. Asi läinud nii kaugele, et Berry süüdistas Aubryd Nahla juuste blondeerimises ning loomulike lokkidega tüdrukus alaväärsuskompleksi tekitamises. Kui mees seda kategooriliselt eitas, lasi näitlejanna tütre juuksetutti asitõendina laboris uurida. Kohus langetas otsuse, et kumbki lapsevanem ei tohi tütre juukseid ei sirgendada ega blondeerida.

Veel süüdistas Berry oma eksmeest  verepilastuslikus armusuhtes ühe pereliikmega. See leidnud aset Gabrieli nooruses, kui poiss mitme kasupere vahet pendeldas, kuid kestnud aastaid. Intsesti tõttu olevat tõsiselt kannatada saanud Halle ja Gabrieli enese armuelu, sest mees polevat suutnud oma probleeme tunnistada ega nende eest vastutust võtta. Näitlejanna väidab, et pool aastat pärast armusuhte algust hakkas nende voodielu Gabrieli mineviku tõttu virelema ning õige pea olid nad aastas vahekorras vaid kolm korda. 

Berry olla veendunud, et Aubry kriitika tema figuuri ja üldse naisekeha suhtes oli tegelikult seotud omaaaegse verepilastusega. "Suutsin lõpuks veenda teda nende probleemidega tegelemiseks üheskoos terapeudi juurde minema."

Berry kinnitas kohtupabereis, et Aubry ei tohiks saada tütre peamiseks hooldajaks. Tema sõnul kannatas Gabriel depressiooni ja sotsiaalse ärevuse all, kuid keeldus ravile minemast. See olnud nende suhte purunemise üks põhjus.