Anna Paquin "Iirlase" maailmaesilinastusel New Yorgi filmifestivalil. Foto: AP/Scanpix
Film
13. november 2019, 13:15

SKANDAAL: Oscari-võitja ütleb Scorsese uues filmis vaid kuus sõna (3)

Martin Scorsese uus maffiafilm "Iirlane" on põhjustanud nurinat: film on 209 minutit pikk, kuid naispeaosatäitja – pealegi Oscari laureaat – toob kuuldavale ainult kuus sõna. 
"Iirlases" mängib Robert De Niro kõrilõikajast tegelaskuju tütart Peggy Sheeranit Anna Paquin, kes võitis 11aastaselt filmiga "Klaver" parima naiskõrvalosatäitja Oscari ning on tuntud "X-meeste" filmidest ja seriaalist "Puhas veri". Scorsese uues maffiafilmis on Paquinil aga vaid mõned napid repliigid. Fännid on kahtlustanud, et Oscari laureaat ei võtnud nii kesist rolli vabatahtlikult vastu, kuid Paquin naerab selle teooria välja.

Ta kinnitab Twitteris, et osales "Iirlase" naispeaosa saamiseks konkursil. "Olen ääretult uhke, et pääsesin sellesse filmi."

Netflixi Londoni esilinastusel toonitas Anna Daily Maili reporterile: "Sõnadeta on võimalik väga palju öelda. Vahel on pilk tuhandet sõna väärt ning Peggy ei suudakski oma vaikset hukkamõistu isa tegudele vähemalt selles elufaasis sõnadega väljendadagi. Tal kulub 20 aastat teraapiat, enne kui ta suudab isale seletada, miks too nii halb lapsevanem oli."