Sussexi hertsogipaarFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
13. november 2019, 12:39

Harry ja Meghan pööravad selja kuninganna jõulutraditsioonile (18)

Prints Harry, hertsoginna Meghan ja nende pisipoeg Archie veedavad Briti meedia andmeil jõulud Californias, mitte Elizabeth II maahäärberis Sandringhamis. Sellest võib välja lugeda nii kuningliku paari privaatsuseihalust kui ka jätkuvat konflikti Harry venna Williamiga.

Briti ajakirjanduse andmeil kavatseb Sussexi hertsogipaar võtta kuninglikest kohustustest poolteist kuud puhkust. Raske aasta järel vajavad nad seda hädasti - maikuus poeg Archie vanemateks saanud kuninglik paar on pidanud juba pikemat aega tõrjuma kõmumeedia rünnakuid, mis ennekõike puudutavad endist teletähte Meghanit ja tema suhteid isaga. 

Reis Californiasse Meghani ema Doria Raglandi juurde on hertsogipaarile ilmselt vajalik hingetõmbepaus. Kuid seega jätavad Harry ja Meghan minemata Briti kuningliku pere traditsioonilisele jõulukogunemisele Elizabeth II Sandringhami lossis. Kuna tänavu peaksid sinna suunduma ka prints William ja hertsoginna Catherine oma kolme lapsega, järeldab Daily Mail, et Harry eemalehoidmine kinnitab tema jätkuvat tüli vanema vennaga. Seda, et nende vahelt on must kass läbi jooksnud, kinnitas Harry oktoobrikuises teleintervjuus.