NELI GRAATSIAT: Vasakult režissöör ja Bosley osatäitja Elizabeth Banks, Ella Balinska (Jane), Kristen Stewart  (Sabina) ja Naomi Scott (Elena) „Charlie inglite“ Los Angelese esilinastusel.Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix
Inimesed
13. november 2019, 00:01

Uued Charlie inglid särasid esilinastusel (3)

Sellest nädalast jõuab kinodesse 1970. aastate menuseriaali „Charlie inglid“ uus ekraaniversioon, kus üht hulljulget eradetektiivi kehastab omaaegne „Videviku“ täht Kristen Stewart. 

29aastane Kristen kandis „Charlie inglite“ Los Angelese esilinastusel sätendavat minikleiti, sihvakas briti näitlejanna Ella Balinska (23) majesteetlikult beeži rüüd ning „Aladdinist“ tuttav Naomi Scott (26) šikki musta. Filmi lavastaja Elizabeth Banks (45) konkureeris oma Inglitega, ilmudes esilinastusele väga julge lõikega kleidis. Banksi jaoks on „Charlie inglid“ alles teine täispikk lavastajatöö - "Näljamängude“ näitlejanna režissööridebüüt oli 2015. aastal „Lauluässad 2“. Banksil on „Charlie inglites“ mitu rauda tules - ta kehastab ka agenditrio otsest ülemust Susan Bosleyt.

Kultussarja „Charlie inglid“ uus ekraaniversioon jõuab kinodesse sel nädalal. Foto: outnow.ch

Niipea, kui levis uudis, et üht Inglit hakkab mängima biseksuaalne Kristen Stewart, algasid oletused, et tema tegelaskuju on esmakordselt „Charlie inglite“ ajaloo jooksul lesbiline. Kuid režissöör Banks kinnitas Digital Spy intervjuus, et ta ei tahtnud Kristeni tegelaskujule ühtki silti külge panna. „Kui ma Kristeni sellesse rolli võtsin, tahtsin lihtsalt, et ta oleks ... See tegelaskuju on peaaegu nagu Kristen. Tema külge ei sobi ükski silt.“ Banks ei pane enda sõnul pahaks, kui ajakirjandus otsustab Stewarti tegelaskuju geiks nimetada. „Aga ma ise seda ei teinud. Ma lasin tal filmis olla tema ise.“

„Charlie inglite“ seriaali vändati USAs aastatel 1976 - 1981 viis hooaega. Eradetektiiviagentuuris töötavate Inglite osatäitjatest Farrah Fawcettist, Jaclyn Smithist ja Kate Jacksonist said ülemaailmsed seksisümbolid ja moeiidolid. 2000. aasta filmiversiooni peaosades olid Cameron Diaz, Drew Barrymore ja Lucy Liu, 2006. aasta järjefilmis „Täie rauaga“ sai kolmik käsu leida vastaspoolele üle läinud eks-Ingel Madison Lee (Demi Moore). 2011. aastal jõudis televisiooniekraanile uus „Charlie inglite“ seriaal, kuid seda ei saatnud edu ning seitsme osa järel kadus sari eetrist.