Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 15. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Infovahetuses võib tõrkeid ette tulla. Otsid kaaslaste sõnade tagant varjatud tähendust, mida seal olla ei pruugi. Võimalikud on möödarääkimised ning mõttetud solvumised.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võimalik, et võtad ette rohkem, kui ära teha jõuad või siis on su ootused kolleegidele liiga kõrged. Nad ei pruugi sind poolelt sõnalt mõista.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui su töö võimaldab loomingulist lähenemist ja saad aega omatahtsi planeerida, kujuneb päev viljakaks. Ent kui sul on vaja detailidesse süveneda, kipub tähelepanu hajuma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Küllap oled loomingulisel lainel. Fantaasialend on kõrge, sinu peas sündivad ideed on eriskummalised, ent ei pruugi kõik need olla reaalselt teostatavad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Keeruline on kaaslastega koostööd teha. Teie soovid, sihid ja unistused on ilmselt erinevad. Sul on raske teistele selgitada, mida neilt ootad.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui saad päeva kallima kaisus veeta, kujuneb aeg romantiliseks. Märksa keerulisem on tööl hakkama saada, ülemuste nõudmised võivad olla arusaamatud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Rahaasjade ajamisel ei maksa teiste nõuandeid kuulda võtta. Nemad näevad asja omamoodi ega oska sinu olukorraga arvestada. Mõtle oma peaga, ole tehingute tegemisel hoolikas.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kuigi sul on info olemas, pole sa suutnud seda õigesti kasutada – mingid tähtsad detailid on tõenäoliselt kahe silma vahele jäänud. See asjaolu põhjustab tõrkeid töös.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vajad lähedastelt tavapärasest enam tähelepanu ja toetust. Sellest ei piisa, kui kallim sinu eest hoolt kannab, tahad, et ta oma armastust ka ilusate sõnadega väljendaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tööasju ajades ole kannatlik ja taktitundeline, suhtu kolleegide veidrustesse leebelt. Ka objektiivne, heasoovlik kriitika võib kedagi neist valusasti solvata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Raha- ja äriasjade ajamiseks ning kokkulepete sõlmimiseks ei ole päev kuigi hea. Sa ei oska kõiki asjaolusid arvesse võtta, seetõttu võid eksida või isegi petta saada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tundub, et kõige parem on olla seal, kus meid ei ole. Sind vaevab igatsus kaugete maade järele, teed reisiplaane või veedad päeva imekaunis fantaasiamaailmas seigeldes.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Suur osa su energiast läheb uuel eluaastal töö murdmisse. Kui tubli ja otsustav oled, on võimalik karjääriredelil kõrgemale positsioonile tõusta. Kindlasti tasub rõhku panna tervise tugevdamisele. Kui sul on olnud kroonilisi vaevusi, võid targa tegutsemise korral neist nüüd lõplikult üle saada.