Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 14. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sulle võib tunduda, et parim viis vastassoole muljet avaldada on helde ja lahke käitumine. Oled valmis teisele kõik ette-taha ära tegema, seejuures ka raha raiskama.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vajad sõpra, kellega saaksid olla viimase piirini aus. Tahad kellelegi oma suurtest ja sügavatest tunnetest rääkida, oma haavatavat poolt näidata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Töised koosolekud võivad olla elavad, inimesed avaldavad arvamust julgelt, isegi tuliselt. Siiski ei pruugi need eesmärgini viia, raske on olukorda realistlikult näha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Partnerlussuhted võivad olla paganama väsitavad! Inimesed vaidlevad ja ajavad oma õigust taga. Sul võib olla tunne, et tahaksid lihtsalt kuskile kaugele ära sõita.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Lastel on sinuga koos ilmselt tore olla, sest täna on sul raske neile midagi keelata. Kipud hellitama ja nunnutama, kergekäeliselt maiustusi ostma.

Neitsi
23. august – 22. september

Võid olla härdas meeleolus. Sul ei ole kallima heaks millestki kahju, külvad ta hoolitsuse ja kingitustega üle. Kui sa just pead seda tegema, siis esmalt uuri, mida ta soovib.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind võib vallata soov tegelikkusest põgeneda. Hõljud helesinistes unistustes, loodad saada enamat, kui reaalselt võimalik oleks. Käega sa täna vaevalt et kärbsepesagi teed.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui kirelained üle pea kokku löövad, kaob ka reaalsustaju. Räägid palju, ent mõelda ei suuda sa peaaegu üldse. Üle huulte kipuvad tulema lubadused, mida sa ei suuda täita.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võimalik, et oled nostalgilises meeleolus. Igatsed taga lapsepõlveaega, mil taevas sinisem ja muru rohelisem näis. Vanade sõprade seltsis on hea olla.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ilmselt õnnestub tööasjade ajamine paremini kui isiklike suhete korraldamine. Ära ainult ülemustele kergekäeliselt liiga suurejoonelisi lubadusi anna.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hoia rahaasjadel kiivalt silm peal. Ehk üritab keegi sind mingisse kahtlasesse avantüüri tõmmata, millega kaasneb oht petta saada ja kanda rahalisi kaotusi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Veenuse ja Neptuuni pingeseisu mõjul unistad ilusast armastusest, arvestamata asjaoluga, et kallim ei suuda su ideaalile vastata. Mõtled talle justkui kuldse kuu selga!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uuel aastal on sul lihtne kaasinimestega suhelda. Oled diplomaatiline ja tasakaalukas, oskad endast meeldivat muljet jätta. Sinuga tahetakse tuttavaks saada ja koostööd teha. Saad isiklikku sarmi edukalt kasutada ka töö- ja äriasju korraldades. Konkurentsi võivad pakkuda libekeelsed isikud.