Madonna 2012. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
12. november 2019, 15:15

Kes on see julge naine, kes lõi Madonnat ja magas tema mehega? (5)

Superstaar Madonna lasi esmaspäeval Las Vegase kontserdipublikul kaks närvesöövat tundi oodata, enne kui suvatses lavale laekuda. "Võtke teadmiseks," kuulutas 61aastane lauljanna. "Kuninganna ei jää kunagi hiljaks." 

1980. aastate seksisümbol Brigitte Nielsen avaldas USA telesaates "The Talk" arvamust, et Madonna lugupidamatus oma armsate fännide vastu on naeruväärne ja tarbetu. "Pole ta mingi kuninganna!" kuulutas Nielsen.

1985. aasta filmides "Punane Sonja" ja "Rocky IV" mänginud Nielsen rääkis, kuidas ta oli 1987. aastal koos Madonnaga ööklubis olnud. "Ta muudkui tallus mu varvastel. Ta oli väga ebaviisakas ja lõpuks ma andsin talle vastu vahtimist."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Mullu suvel 54 aasta vanuses viienda lapse sünnitanud 185 cm pikkune amatsoon lisas, et lõi Madonnat lahtise käega ja pauk oli päris kõva, "arvestades, et ta pole eriti suurt kasvu ja mina olen hiiglane". Kuus tursket turvameest krabanud Nielseni sülle ja visanud ta klubist välja. "Õige kah," nendib Brigitte, "eks ma poleks pidanud seda tegema."

 
 
 
View this post on Instagram

That's it for this summer...but please wake us up when the cold will be over 😉 #endofsummer #summermemories

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Oma loo mahlakaima osa jättis Nielsen lõppu: "Paar kuud hiljem maksin Madonnale Lõuna-Prantsusmaal ebaviisakuse eest kätte, magades [tema toonase abikaasa] Sean Penniga."

Brigitte oli 1987. aastal veel ametlikult abielus Sylvester Stallone'iga ning Madonna ja Penn lahutasid 1989.