"Hommikusöök staariga" Chocolaterie de Pierrè`s Tallinna vanalinnas - Inga Lunge; Anu Saagim
Inimesed
14. november 2019, 10:18

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | Inga Lunge: pidin tegema midagi, mis on mulle tegelikult täiesti võõras, aga sain hakkama! (21)

Armastatud näitleja Inga Lunge (sünninimi Inga Proode; hiljem Inga Allik) on lõpetanud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikooli magistriõppe. Ta on eelkõige tuntud osatäitmisega Eesti vaadatuimas telesarjas "Pilvede all", kus ta mängis alates 2010. aastast. Seriaalist lahkus Inga aastal 2018, 17. hooaja hakul.

Aaastal 2012 abiellus Inga (38) muusik Toomas Lungega (55). Varasemast kooselust on tal 14-aastane poeg Rasmus. Toomasega sündis neil aastal 2012 tütar Nora Ann. Inga poolõde on muuseas näitleja Liis Haab, kes mängis ka seriaalis "Pilvede all" tema õde. 

Kohtusin Ingaga pühapäeva hommikul imearmsas Chocolaterie de Pierrè`s Tallinna vanalinnas. Rääkisime tööst, pereelust, hirmudest ja rõõmudest. Kunagi psühholoogis õppinud Inga jagas ka näpunäiteid, kuidas olla enesekindel. 

Samuti tõdes Inga, et 18-aastat vanema mehega kooselu on täiesti okei. "Nii kaua, kuni mõlemad on terved, on kõik hästi. Loodan, et nii saab olla väga pikalt." Veel rääkis Inga kuidas ühel hetkel taipas, et ta võib olla väga halb, et võib teha väga palju kurja... Vaata täpsemalt videost, millest käib jutt!

"Vahel tundub, et mõni justkui teaks endal mitut elu olevat. Mina tean, et mina elan selles kehas ühe korra. Seetõttu püüangi elult võtta kõik toreda, mis vähegi võimalik," ütleb napsakas näitlejanna.

Kuigi me ei näe me Ingat seriaalis "Pilvede all" juba teist hooaega, siis ei väsi inimesed ikka veel uurimast, kas Piret tuleb seriaali tagasi või mitte. "Võib-olla tuleb Piret Jakobson seriaali mingil kujul tagasi, näiteks pärast soovahetusoperatsiooni," naerab Inga. "Aga praegu mul selliseid plaane küll pole, sest on palju muudki tegemist. Kuigi jah, paen tunnistama, et lahkumine nii populaarsest seriaalist, tekitas omajagu hirme küll. Ja selline hirm on väga inimlik. Siiski olen väga uhke, et julgesin sellise riskantse sammu astuda."

Täna on Inga vabakutseline. Käib koos kaasa Toomasega tuuritamas ja teeb kaasa ka hiljuti lavalaudadele jõudnud Kinoteatri etenduses "Püksid maha!". Viimases paneb näitlejanna end proovile endise tantsijanna Annika rollis, kes  aitab majanduskriisi tõttu töötuks jäänud kalevipoegadel täide viia nende unistust esineda striptiisikavaga. Inga peab selles rollis ihuüksi laval seksikalt tantsima. "Pidin tegema midagi, mis on mulle tegelikult täiesti võõras, aga ma sain hakkama, vähemalt publiku tagasiside on olnud väga soosiv." 

Hiljuti üllitasid Inga ja Toomas esimese ühise albumi "Kingitus" ja koos minnakse ka kontserttuurile, mis algab 29. novembril ja lõpeb 22. detsembril. Rakkes ollakse isegi aastavahetusel. 

"Aga eriliselt suut rõõmu tunnen sellest, et sain režissöör Toomas Kirsi uuele  täispikale filmi tunnusmeloodiale sõnad kirjutada," räägib Inga. "Kirss tellis minu abikaasalt muusika ja tema omakorda minult teksti. Laulu esitajaks on Anne Veski. Mul on selle üle kohutavalt hea meel! Ma pole täna Kirsi seriaalis, kuid läbi selle loo oleme siiski justkui seotud ja see on äge. Kirss on minu jaoks väga oluline inimene, keda ma väga usaldan, lugu pean ja austan."

Meie kohtusime Ingaga pühapäeva varahommikul Tallinna vanalinna imearmsas Chocolaterie de Pierrè`s

Õdusas Vene tänava Meistrite Hoovis asub kohvik, kus ukse avanedes torkab ninna kohvi- ja šokolaadilõhn, taustaks pehmed muusikalised noodid. Kohviku trühvlid, tordid ja šokolaadijoogid on loodud käsitööna suure hoole ja armastusega kõigi maiasmokkade rõõmuks. 

Pikemat intervjuud Inga Lungega loe juba homsest Õhtulehest.