Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 12. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On palju energiat, ent pole lihtne seda õigetesse kanalitesse suunata. Kipud end jõuliselt maksma panema, oma arvamust teistele peale suruma. Võib kiskuda võimuvõitluseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Täna kell 15.34 on täiskuu kulminatsioon Sõnni märgis. Emotsioonid on tugevad. Kipud üle reageerima, kui kaaslased teevad ootamatuid käike – see kõigutab su turvatunnet.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vajad aega üksi olemiseks, aga võid end ka üksildasena tunda, sest kaaslased ei mõista sind nii hästi, nagu sa neilt ootad ja loodad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea aeg plaanide tegemiseks, eesmärkide seadmiseks. Seejuures on aga raske teistega koostööd teha – oled niivõrd iseteadlik, et kipud eirama ka asjalikke nõuandeid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kodused probleemid ängistavad sind. Selle asemel, et neid klaarida, üritad nende eest põgeneda. Lõbusas seltskonnas viibida ja üritusi organiseerida on märksa huvitavam.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on raske oma ootusi teisele inimesele selgitada, tundeid sõnadesse panna. Tõrgete tõttu suhtluses kipud ennast üksildasena tundma.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on ideid, mismoodi tavapärast töökeskkonda paremaks muuta ning kuidas töövõtteid tõhustada. Kui suudad end distsiplineerida, jõuad planeeritust rohkem ära teha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Täiskuu mõju on jõuline, emotsioonid võivad olla tugevad ja heitlikud. Ole teistega suheldes hoolikas – kui tülli lähed, on väga raske hiljem ära leppida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tuleb kohustuste tõttu lõbustusest loobuda. Töises asjaajamises pole kenast naeratusest ja viisakast suhtlemisstiilist suurt kasu, sinult oodatakse konkreetseid ja asjalikke tegusid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled julgelt valmis uusi asju proovima ja oma elus muudatusi tegema. Teed ambitsioonikaid tulevikuplaane. Kõik, mida teha tahaksid, pole siiski reaalselt teostatav.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Paljud asjad paistavad keerulisemana, kui need tegelikult on. Teistega suheldes otsid nende sõnade ja tegude varjatud tagamõtteid, mida ei pruugi üldse olemas olla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võiksid end koolitusele või kursustele kirja panna. Palju uut saad teada erinevate inimestega suheldes. Ehk leiad inimese, kellest saab sulle eeskuju ja nõuandja.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Täiskuuga algav aasta on su elus oluline ja tähendusrikas. Mingid vanad mured jätad nüüd lõplikult selja taha, vabaned nendega kaasnevast ängistusest. Marsi ja Jupiteri sekstiil annab võimaluse tegevusvälja avardada, palju uut õppida ning reisida. Maailm on su ees valla!