Foto: @albinokid1026/Instagram
Inimesed
11. november 2019, 17:00

Kevin Spacey seksiskandaali vallandanud Anthony Rapp kihlus (10)

"Star Trek: Discovery" näitleja Anthony Rapp teatas Instagramis, et ta on kihlunud oma poiss-sõbra Ken Ithipoliga.

"Täna õhtul juhtus midagi. Küsisin @teerakenilt, kas ta abielluks minuga, ja ta ütles jah," kirjutas 48aastane Rapp.

Endine lapstäht Rapp sai tuntuks kaks aastat tagasi, kui ta rääkis BuzzFeed Newsi intervjuus, kuidas ta 14aastase poisina oli pidanud tõrjuma toona 26aastase Kevin Spacey lähenemiskatseid. Anthony mängis toona Broadway lavastuses „Kallid pojad“, Spacey draamas „Pikk päevatee kaob öösse“.

Rapp kirjeldas, kuidas Spacey oli kutsunud ta oma korterisse peole, kuid noormehel hakkas seal igav ja ta läks magamistuppa telerit vaatama. Purjus Spacey oli sinna tulnud, Anthony voodi peale tõstnud ja talle otsa roninud. Seepeale lükanud poiss mehe eemale ja lahkunud tema korterist. Rapp kinnitas, et Spacey eesmärk oli olnud tema seksuaalsuhtesse astuda. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

Spacey kinnitas skandaali puhkedes, et ei mäleta juhtunust midagi, ent palus vabandust, kui ta oli midagi sobimatut teinud. Ühtlasi tunnistas "Kaardimaja" täht, kelle seksuaalse orientatsiooni teemal olid aastaid kõlakad ringelnud, et on gei. Kriitikud aga nimetasid kapist väljatulekut tähelepanu kõrvale juhtimisele rängalt süüdistuselt - Rappi paljastus näitas Spaceyt ennekõike pedofiilina. 

Kuna seepeale ilmus välja hulgaliselt mehi, kes Spaceyt seksuaalses kuritarvitamises süüdistasid - mitmed olid olnud juhtunu ajal alaealised -, näidati superstaarile "Kaardimaja" võtetel ust.