Chrissy TeigenFoto: Billy Bennight/AdMedia/SIPA/Scanpix
Inimesed
11. november 2019, 16:09

Modell Chrissy Teigen on prügikastidest toitu otsinud

USA modell Chrissy Teigen paljastas piinliku seiga oma noorpõlvest: ta jumaldas nii väga kartulikrõpse, et oli valmis neid prügikastist sööma.

Laulja John Legendiga abielus olevalt 33aastaselt staarilt küsiti Twitteris, mis on tema elu ebaprofessionaalseim käitumine. Chrissy tunnistas, et firma, kus ta töötas, kasseeris temalt isiklikku raha, sest õhtu lõpus kassaarved ei klappinud. Kuid Teigen lisas, et piinlik oli ka prügikastist söömine. See juhtunud teises kohas. "Kunagi oli üks Tocano-nimeline koht või midagi sarnast. Nad tegid seal ise kartulikrõpse chipotle'i BBQ-kastmega. See oli aasta aega mu igapäevane lõuna." Chrissy lisas, et on ka teiste äravisatud krõpse prügikastist õngitsenud ja ära söönud. 

Kahe lapse ema Chrissy ongi hea isuga. Kokaraamatute autorina tuntud modell ütles hiljutises intervjuus, et on valmis isegi inimliha sööma. "Tegelikult pole midagi, mida ma ei sööks ega jooks ega prooviks. Kui inimene ise oleks nõus, sööksin ma ka inimliha." Pärast teise poja sündi sõi Chrissy ka platsentat – veendumusest, et sellega saab sünnitusjärgset depressiooni ravida.