Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
10. november 2019, 22:00

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 11. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pole kerge ärilisi kokkuleppeid saavutada. Võid kokku puutuda ülbete tüüpidega, kes nagu mingi jonni pärast raiuvad midagi pehmelt öeldes veidikene rumalat.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tähelepanu võib kanduda teiste inimeste käitumisele, mis on sinu jaoks mõneti ärritav. Eriti juhul, kui keegi sõpradest lubadustest kinni ei pea, tunned end puudutatuna.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind võib segadusse ajada, kui keegi sinult tööküsimustes uutmoodi lähenemist nõuab. Sul on raske hoobilt ümber lülituda, vajad aega enese asjadega kurssi viimiseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kallid inimesed on sulle toeks. Selge see, et oskad seda hinnata, ent ära unusta oma tänu neilegi välja näidata. Tulgu head sõnad sul kergelt ja kenasti üle huulte!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pühendad päris palju aega hobidega tegelemisele ja seltskondlikule läbikäimisele. Vabas õhkkonnas puutud kokku inimestega, kelle kaudu saad olulist infot.

Neitsi
23. august – 22. september

Teel olles tuleb varuda kannatlikkust ja ettevaatlikkust. Praegusel ajal võib liiklus tavapärasest närvilisem olla, anna omalt poolt panus ohutuse tagamiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Rahaasjus hoia kindlat joont. Kui keegi rahalist abi küsib, siis ära niisama haletsusest küll mingit summat välja käi. Pigem aita tal oma murele muid lahendusi leida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Päike on ühenduses Merkuuriga, tehes mõtlemise eriti erksaks. Võid täna mõnevõrra egoistlikult käituda, isiklikud eesmärgid tunduvad teiste omadest olulisemad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Emotsioneerides teed asjad enda jaoks hullemaks. Tööd võivad tunduda keerulisemad ja aeganõudvamad ning probleemid tõsisemad, kui need tegelikult on.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Proovi tegutseda tasa ja targu, mõistuspäraselt. Lihtsam on rahulikuks jääda juhul, kui teised inimesed ümberringi on närvilised - siis võtad enda peale tasakaalustaja rolli.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päev on üsnagi pingeline, eriti juhul, kui üritad aktiivselt äriasju ajada. Uute äriprojektide alustamiseks aeg kindlasti ei sobi, ent vinduma jäänud asju saab lõpetada küll.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mingid vanad teemad võivad esile kerkida. See on üllatav – olid arvanud, et kõik on lahendatud, ent nüüd algab see jama uuesti! Sinu võimuses on asjale otsustav punkt panna.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Oled algaval aastaringil pakatad optimismist, oled õppimisvõimeline ja uuendusmeelne. Sind hakkavad köitma sootuks uued teemad ning ilmselt teed oma elus vähemalt ühe olulise muudatuse. Seejuures on tähtis oma jõuvarusid ja võimalusi realistlikult hinnata, tegevust rahulikult planeerida.