Kertu JukkumFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
9. november 2019, 14:03

Valli baarist välja visatud Jukkum: sõbranna patud on minu hingele pandud (91)

Möödunud neljapäeval tähistas Elu24 juht Kertu Jukkum Tallinna vanalinnas Valli baaris oma raamatu ilmumist. Pidu läks veidi aga ülekäte, kui üks sõbrannadest muutus ülemeelikuks ega polnud nõus peolt lahkuma. „Mu sõbranna patud on minu hingele pandud, aga see ei vasta tõele,“ sõnab Jukkum Õhtulehele.

„Tähistasime sõbrannadega minu raamatu ilmumist ja käisime ka Valli baaris, kus üks mu sõbrannadest muutus liiga ülemeelikuks ja meil paluti lahkuda. Sõbranna tahtis veel tantsida ega nõustunud toredalt peolt lahkuma. On tõsi, et kohale kutsuti G4S, kuid olime meiega tõreleva turvamehega sõbralikud. Lõpuks läksime baarist turvamehe käsu peale välja ja tore õhtu oli meie jaoks läbi,“ kommenteerib Jukkum juhtunut. Siiski ei ole ta nõus sellega, nagu oleks ta olnud purupurjus.

„Ma kindlasti ei eita, et olen ka teinud vallatusi, aga see hetk, mis on praegu kirjeldatud (viidates Kroonikas ilmunud baarmeni jutule) ei ole kuidagi minu vallatus. Ja öelda, et ma olin purupurjus - ei vastu tõele. Ma olin tulnud õhtusöögilt. Ja jah, ma olin tarvitanud alkoholi, aga purjus, siis oleks mulle ju kutsutud politsei,“ sõnab Jukkum. Jukkum lisab, et kui on halvasti käitunud, vabandab alati ning on igati nõus sellega, et baariletile ronimine võib lõppeda väga ohtlikult, kuid ta ei saa vastutada kõigi oma sõbrannade käitumise eest.

„Esialgu oli kõik normaalne,” kirjeldab peo algust sel õhtul Valli baaris tööl olnud baarmen Margus Kroonikale. “Seda aga, mis edasi sai... Midagi sellist pole ma oma 17 töötatud aasta jooksul näinud,” kinnitab mees, kes oli sunnitud meelelahutusportaali Elu24 juhi ja tema sõbrannade ohjamiseks kasutama turvatöötaja abi.

Baarmeni sõnul oli üks sõbrannadest roninud baariletile ja sealt alla kukkunud. Nemad olid kindlad, et ei lähe kuhugi, kuna neil olid veel joogid ja nii edasi,” kirjeldab Margus olukorda, mis tingis selle, et kohale tuli kutsuda G4S.