Katrin LustFoto: Erki Pärnaku
Tele
9. november 2019, 11:52

Katrin Lusti kohtusaaga Allan Oologa pole veel läbi: mees kaebab otsuse edasi (13)

Kuigi Katrin Lust teatas eile sotsiaalmeedias, et on võitnud kohtus kiropraktik Allan Oolot ning soovitas tollel masseerida vajalike valurahade kogumiseks päris paljusid kliente, siis pole asjad Lusti jaoks Oolo juristi Reimo Metsa sõnul sugugi nii roosilised.

„Tegemist on siiski alles vaid esimese astme kohtulahendiga, mis ei ole jõustunud," selgitab Mets Kroonikale. „Edasikaebamise õigus esimese astme kohtulahendile on 30 päeva, selle perioodi jooksul on klient seda õigust ka otsustanud kasutada, sest kohtuotsus ei ole tema sõnul õiglane. Käesolev lahend annab selge signaali, et Katrin Lusti käitumine, kus ta võib igal ajahetkel tungida ükskõik kelle privaattsooni, on Eesti Vabariigis lubatud. Lisaks on tegemist tahtliku autoriõiguste rikkumisega."

Mullu mais eetris olnud "Kuuuurija" paljastas, et end doktoriks nimetav staarkiropraktik Allan Oolo polegi päriselt arst, vaid kiropraktik ning ta ei ole registreeritud tervishoiutöötajate registris, mis omakorda tähendab, et ta ei tohi läbi viia teatud protseduure, mida ta tegi. Oolo püüdis vastukäiguna kohtu kaudu saadet ära keelata.

Katrin Lust üritas terve nädala Oologa kontakti saada, et anda talle võimalus enda kaitseks midagi öelda. Paraku ei vastanud mees ei kõnedele ega kirjadele. Viimaks läks "Kuuuurija" saatemeeskond tema kliinikusse kohale, et näha dokumenti, mis tõestaks, et Oolo on tegelikult arst ning saada temaga rääkida. Paraku keeldus Oolo Lustiga suhtlemast ning ühtki dokumenti saatejuht samuti ei näinud.



Artiklist televeeb.ohtuleht.ee//982782/katrin-lust-voitis-kohtus-allan-oolot-see-on-minu-jaoks-tegelikult-suur-voit