Foto: @rihanapetra/Instagram
Inimesed
8. november 2019, 15:25

Malaisia ekskuningas ei usu, et Moskva missi poeg tema ihuvili oleks (9)

Malaisia endine kuningas, kelle üürike abielu endise Moskva iluduskuningannaga on kõmulehtedele palju kirjutamisainet andnud, on lagedale tulnud vastulöögiga. Eksnaine olla julm ja kättemaksuhimuline ning tema pisipoeg ei pruugi üldse eksmonarhi sigitatud olla.

27aastane Oksana Vojevodina sai tuntuks naisena, kes ajas pea segi Malaisia kuningal, kelleks on 50aastane Muhammad V. Monarh loobus mullu pärast abiellumist ilma põhjendust toomata  troonist (väidetavalt seetõttu, et reality-sarjas siivutult käitunud vene kaunitariga poleks tal sobinud riigipeana naituda), kuid varsti pärast poja sündi oli abielu läbi ja Oksana naasis Moskvasse.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Endine miss on avalikult ahastanud, kuidas ekskuningas ta hülgas – ta on pennituna maha jäetud. Nüüd aga annab Kelantani sultan Muhammad vastulöögi: poeg ei pruugi üldse tema sigitatud olla. Ehkki Mail Online avaldas viiekuisest Ismail Leonist armsad fotod, millel too on väga Muhammadi sarnane, väidab ekskuningas, et need ei tõesta tema isadust – see võivat olla ükskõik millise Aasia päritolu mehe laps. Seda teatas Mail Online'ile sultani õukonna allikas. 

 
 
 
View this post on Instagram

Hello, my name is Ismail Leon. I’m 5 months old and my mom loves me very much👩‍👦❤️#ismailleon

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Oksana seevastu kinnitab, et poiss on kuninglikku verd. Laps olla sigitatud puhkusereisil Austraalisse, mis leidis aset juunis 2018 pärast islami kommte kohast pulmatseremooniat. Eksmiss on valmis andma DNA-analüüsi ning kavatseb Moskvas kohtuasja alustada, et sultanit oma poja isaks kuulutada. 

Sultan aga annab oma suuvoodri läbi teada, et Oksanaga abiellumine oli tema elu suurim viga. Jutt sellest, kuidas beebi oli planeeritud ning sultan nutnud Oksana rasedusest teada saades rõõmupisaraid, olla täielik jama.

Uhke pulmapidu Moskvas olevat sultani raevu ajanud – Oksana olevat muutnud tähtsa päeva mõõdutundetuks seltskonnaürituseks. Sultanil on kindel plaan saada pärija ja veel teisigi lapsi naisega, keda ta tõesti armastab.

Pole teada, kas oma eraelu hoolikalt varjav sultan on pärast Oksanast lahkuminekut uue südamedaami juba leidnud, märgib Mail Online.