Inimesed

Miljardäri naine: ma võin mustanahalisi n***riks kutsuda küll, Alicia Keys on mu sõber (5)

LISA KOMMENTAAR

8. november 2019, 15:28
meerikas ei tohi enam naisele naine öelda, sest see on seksistlik, sildistav ja solvav, nüüd tuleb neile öelda vagiinoameeriklane...
Eesti ei peaks iga jän.kide padulol.lusega kaasa minema8. november 2019, 14:28
Ne.eger jääb ne.egriks, sõltumata kuidas teda nimetada. Kas Pipi Pikksuka peaks nüüd kirjutama ümber, et minu isa on afroameeriklaste kuningas??? Lo.llpead täiega!
ma muidu arvan8. november 2019, 14:11
et kokake sai oma 15 min kuulsust kätte, aga tööd ta enam rikaste juures ei saa, sest kes teab, millisest sõnast ta järgmine kord avaliku skandaali teeb. see külvamis-lõikamise värk, eks ole.
arvestades, et8. november 2019, 14:08
teadlased on kindlaks teinud, et teatud rassi iq on oluliselt madalam, oli igati kohane ju üllatuda. üllatuksin isegi. samas nagu on valges rassis kõvasti keskmisest allpool olevaid inimesi, nii on mustas rassis kõvast keskmisest ülevalpool olijaid, ei midagi katastroofilist, lihtne rassiline jaotus. mina valgena küll ei solvu, et kollane rass on meist kõrgema iq-ga. mis seal solvuda on, indiviidina võin ju end arendada, milleks rassi nimel solvuda? aga madala iq-ga ei saa sellist vist aru?
Viisakas vormis võib küll8. november 2019, 13:58
Meie keeles eriti,kus sellel sõnal pole kunagi olnud muud tähendust,kui Aafrika päritolu inimene.Lääne keeleruum võiks sellele sõnale anda tagasi tema tähenduse ja väärikuse.Selle sõna läbi solvamine ja solvumine,ei ole intelligentne.