Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
9. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 10. november (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Su teele satub meeldivaid vastassoolisi, kes su südame kiiremini põksuma panevad. Suhete loomisel on olulisem seksuaalne veetlus, sisemine ilu jääb tagaplaanile.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kahe jalaga maa peal olles on kergem järje peale saada, oma elu kontrollida ja emotsioone valitseda. Kui suudad ennast distsiplineerida, avardub ka võimaluste ring.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Elu ei kulge tavapärase rütmi järgi, ette tuleb ootamatusi, mis sind plaane kiiresti muutma sunnivad. Konflikte tekib inimestega, kes üritavad su tegevusvälja piirata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võõraste inimestega suhtlemine tekitab pelgust. Sul pole tahtmist uusi tutvusi sõlmida ja pealiskaudset juttu ajada. Tahad olla nende keskel, kellega sul on ühiseid mälestusi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Süsteemsus ja sisemine rahu tagavad selle, et ajapikku olukord aina paremaks läheb. Mõtted võivad liiga palju minevikus kinni olla, mis nukrameelsust ja igatsust kaasa toob.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinu kõrval on inimene, kes näeb elu loogiliselt ja realistlikult ning suudab pea igas olukorras rahuliku meeleolu säilitada. Hoia tema ligi ning pilt saab märksa selgemaks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled inimeste hulgas, kus kerkib üles mitmesuguseid jututeemasid. Mõttekäigud on huvitavad ja loomingulised, samas aga kipuvad arutlused pooleli jääma, ei keskenduta eesmärgile.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Minevik on nagunii läinud, tulevik aga pole veel käes, niisiis pole mõtet pead murda ega muretseda. Keskendu käesolevale hetkele, sellele, et end siin ja praegu mugavalt tunda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kipud varem esile kerkinud probleemide üle pead murdma. Võimalik, et isegi su unenäod on sama teemaga seotud. Pead proovima end lõdvestada ja puhata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunnetad, milline on sinu koht maailmas, sinu unelmad ei ole reaalsusega vastuolus. Ettevaatlik peaksid olema rahaliste tehingutega – olukord on ebastabiilne, võid petta saada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled täna üsnagi pealiskaudne ja kergemeelne. Sind paeluvad erinevad teemad, ent sa ei süvene millessegi korralikult. Praegu alustatud tegevused kipuvad pooleli jääma.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Positiivset energiat annab perega suhtlemine ning oma kodu mugavamaks ja ilusamaks muutmine. Võta elu rahulikult ja tunne rõõmu sellest, mis sul olemas on.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval isiklikul aastaringil jätkub sul nutikust ja julgust uute ettevõtmiste alustamiseks. Midagi võib muutuda nii isiklikus plaanis kui ka tööalaselt. Ole aktiivne ja algata muudatused ise, ära lase end teistel liig palju mõjutada. Patareisid lae õppides midagi, mis pakub rõõmu ja rahulolu.