Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 9. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled aktiivne ning tegutsemislusti täis. Mööda poode kolamine on sinu jaoks meelelahutus, aga võimalik, et leiad ootamatult midagi ilusat ja uskumatult soodsat.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Öeldakse, et süües kasvab isu. Kuna sul on just hiljuti õnnestunud hammustada vägagi mahlakas suutäis, tunned vastupandamatut soovi veelgi maiustada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kõige lihtsam on kaaslastega suhteid parandada siis, kui saad nendega kohtuda väljaspool tavapärast olukorda. Näiteks koos matkata või pidutseda. Täna on selleks head võimalused.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tee midagi selle nimel, et oma kodu ilusamaks ja õdusamaks muuta ning peresuhted paremini toimima saada. Kallite inimestega ühise keele leidmine eeldab sinult avameelsust.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea aeg füüsiliseks tegevuseks, näiteks looduses müttamiseks. Eriti hea, kui õnnestub toimida nii kavalalt, et ühendada meeldiv kasulikuga.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära jää ootama samme armsa inimese poolt, ole ise aktiivne. Näita teisele välja, kui väga temast hoolid, tee seda nii tegudes kui ka sõnades. Armastuse avaldamiseks on hea aeg.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Jõudu on palju ja ambitsioonid kõrged, pingutad parema positsiooni saamise ning autoriteetsete isikute heakskiidu pälvimise nimel. See võib õnnestuda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad suurepäraselt süveneda, tahad jõuda probleemide tuumani ja need lõplikult lahendada. Väljendad jõuliselt oma mõtteid ja soove, paned end maksma.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sind tõmbab salapäraste vastassooliste poole, kirg võib lahvatada kiirelt ja ereda leegiga. Ent praegusi arenguid võivad miskitmoodi takistada mineviku mõjud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Märkad enda ümber paljutki sellist, mis ei ole heas korras ning mida oleks vaja muuta. Ära kõige kohta arvamust avalda, mis otseselt sinusse ei puutu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Armastuses oled omakasupüüdmatu, elad kallima püüdlustele kaasa ja oled valmis tema edu nimel palju pingutama. Tuleb hoiduda üle piiri minemisest ehk siis märterlikkusest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind tõmbab loominguliste inimeste poole, tahad kultuuriüritustel käia, head muusikat ja kunsti nautida. Tasub end tuulutada - väljasõit kujuneb vaheldusrikkaks, toob elamusi ja tutvusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uuel aastaringil oled valmis julgelt maailma avastama. Kui sind valdab reisikihk, järgne sellele! Sul on vajadus ennast arendada, võib-olla isegi uut eriala õppida. Areng on kõige kiirem, kui saad osa ka välismaiste tippasjatundjate teadmistest. Lihtne on uute inimestega tutvuda, äri- ja armusuhteid algatada.