Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 8. november (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tasuks pidada läbirääkimisi töötingimuste parandamiseks. Teed oma seisukohad ülemusele mõjuvalt selgeks. Kui oled ise ülemus, võib õnne olla uue hea töötaja värbamisel.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aeg teha tööd ja näha vaeva selle nimel, et pikemas perspektiivis majanduslikku seisu parandada. Sinu plaanid on ilusti paigas, ära neid muutma hakka.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui tahad karjääri teha, pinguta selle nimel just praegu. Häid võimalusi võib tekkida ka siis, kui sa oma tööd lihtsalt suure pühendumusega teed. On lootust kõrgema palgaga ametikohale.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kõik, mis meiega toimub, sõltub suuresti sellest, kuidas me ise asjale läheneme. Kuna mõttejõud on tugev, saad paljugi korda, kui end õigesti mõtlema suunad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Keegi, keda oled enda põhimõtteliseks vastaseks pidanud, võib sind täna meeldivalt üllatada, sest aitab üht sulle väga olulist inimest.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui su kõrval on usaldusväärsed inimesed, kellega saad asju arutada, pole vaat et miski võimatu. Energiat on palju, eesmärgid on selged, nii rühid jõuliselt edasi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Aeg annab häid võimalusi tööalaseks eneseteostuseks ja ka sissetuleku suurendamiseks. Ära kõhkle, tegutse otsustavalt. Töiste asjade ajamisel on kasu isiklikest kontaktidest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sead endale kõrged sihid, nende poole püüdlemine on sinu jaoks rõõmu ja vaheldust pakkuv väljakutse. Oma sisemiste jõuvarude tunnetamine suurendab enesekindlust.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tuleb teha finantsidega seotud kaalukaid otsuseid. Selleks peab kellegagi nõu pidama, leia usaldusväärne inimene lähisugulaste ringist.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Süvenemisvõime on väga hea, sul ei jää pisimadki detailid kahe silma vahele. Oskad uut informatsiooni loogiliselt süstematiseerida, terad sõkaldest eraldada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Täna pole mõtet võtta ette riskantseid katseid taevast maa peale tuua. Kui sa seda ka tahad, ära siiski lõpeta suhet; ära avalda armastust; ära tee abieluettepanekut.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui miski on ebaõnnestunud, ei tasu nukrutsema jääda, ikka peab uuesti üritama. Seda tehes aga ei tohi tunnetele vaba voli anda, peab tegutsema rahulikult, läbimõeldult ja ettevaatlikult.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Päikese ja Saturni sekstiil annab sulle uuel eluaastaringil tahtejõudu ja kindlameelsust. Kui juba millegagi alustad, siis oled valmis pikaajaliseks pingutuseks oma eesmärkide nimel. tulemusteni jõudmine võtab küll aega, aga need on püsivad. Head sõbrad seisavad alati kindla tugipunktina su selja taga.