Logan Paul. Foto: Instagram @loganpaul
Kõmu
7. november 2019, 16:05

RAHUTU! Poksiringi astuv juutuuber ei suutnud talle määratud seksikeelust kinni pidada (2)

Suunamudijate ja juutuuberite põlvkonnale sellised nimed nagu Logan Paul ja KSI ilmselt tutvustamist ei vaja. Samamoodi ei vaja äramärkimist kahe veebistaari omavaheline poksimatš, mis leiab aset nelja nädala pärast. 

Esimest korda läksid kaks YouTube'i staari omavahel vastamisi eelmise aasta augustis, kuid toona jäi vastasseis viiki. Kuna säärane tulemus kummalegi ei sobinud, lepitigi tänavu detsembriks kokku uus duell. 

Logan läks ettevalmistusega lausa nii kaugele, et pidas tsölibaati. "Ma veetsin terve kuuajase treeninglaagri ilma naisteta, ainult treenides. Treener keelas mul seksimise ära, et toonust tõsta. Mis toonust, te küsite? Lihtsalt öeldes, kogusin oma spermat, et sellega siis lahingusse minna," sõnas 24aastane juutuuber. 

"Mu sõbrad teavad väga hästi, milleks olen võimeline, kuid nad teavad ka, milleks mu väikemees on võimeline. Nad toetasid mind sada protsenti."

Kolmapäeval andis Paul aga teada, et ta ei suutnud enam seksiihale vastu panna ning hullas õnneliku tütarlapsega linade vahel.