Kaader videostFoto: Kristo Kaljuvee
Saund
7. november 2019, 15:17

Till Lindemanni Rummus filmitud video produtsent: talvel vees filmida oli täiesti ekstreemne! (3)

Eelmisel reedel avaldas Rammsteini laulja Till Lindemann oma kõrvalprojektiga Lindemann uue muusikavideo. Eriliseks teeb video see, et suurem osa kaadritest on üles võetud just Eestis. „Till otsis oma meeskonnaga veidraid kohti, kus filmida ja nad avastasid Rummu karjääri ise,“ räägib video produtsent Ilya Medovyy.

„Teeme välismaal firmale palju reklaami ja oleme Saksamaal üsna tuntud. Pärast Tallinnas toimunud Rammsteini kontserti otsustas Till veel mõneks päevaks siia jääda ja video filmida,“ selgitab Nafta Filmsi meeskonda kuuluv Medovyy, kuidas Lindemannil idee tekkis.

„Video kontseptsiooni mõtles välja meie hea sõber, režissöör Zoran Bihac, kes loob enamike Tilli videotest,“ ütleb produtsent.

Ilya sõnul oli videoga seotud meeskond üsna väike, koosnedes 25-30 inimesest. Kogu ala valvasid pingsalt ka turvamehed, et paparatsodel poleks võimalik video filmimist pildistada. „Loomulikult pidime allkirjastama ka lepingud, et me ise midagi ei räägiks, aga need on meie äris tavalised,“ ütleb produtsent.

Raskeimaks osutusid veealused stseenid

„Video on filmitud kolmes osas. Esimesena filmisime stseenid tüdrukuga, kes on muide Kanadast ja Tilli väga suur fänn. Siis naasis Lindemann paar kuud hiljem, et üles võtta veealused kaadrid. Kolmandal korral tuli ta siia talvel, et filmida talvised stseenid,“ avaldab Medovyy.

Kõige raskemad olidki produtsendi sõnul veealused stseenid. „Pidime päris palju aega vees veetma ja olgugi, et oli suvi, oli seal väga külm. Talvel oli see täiesti ekstreemne!“

Võttemeeskonna tööpäevad olid Rummus kaheksa kuni kümne tunni pikkused. Sel ajal filmisid nad ka teist Lindemanni videot, mis veel avalikkuse ette jõudnud ei ole.

„Till oli väga professionaalne – ta oli valmis veetma tunde jääkülmas vees ja seda ilma kurtmata. Samal ajal oli ta väga sõbralik ja käitus austavalt ümbritseva tiimiga,“ kiidab ta maailmakuulsat staari.

Videos on ka kaadrid, kus Lindemann püüab veest kinni elusa angerja ja hammustab seejärel sel pea otsast. Medovyy kinnitab, et nii kala kui hammustus on päris. „Sõime selle angerja hiljem lõunasöögiks,“ ütleb ta.

Tsenseerimata videot võid näha SIIT! Hoiatus: video sisaldab häirivaid kaadreid.

Kaader videost Foto: Kuvatõmmis/youtube.com/lindemann official