Brigitte Susanne Hunt oma emagaFoto: kuvatõmmis videost
Inimesed
7. november 2019, 13:56

TV3 VIDEO | Brigitte Susanne Hundi ema vastab, kas tal on tütre tegude pärast häbi ka (83)

Brigitte Susanne Hundi videoblogis on seekord külas neiu enda ema, kes vastab vaatajate küsimustele. Muuhulgas rääkis ema sellest, kas tal on Brigitte käitumise pärast vahel häbi ka, ning kunagisest lootusest, et Brigittest saaks arst.

Brigitte ema sõnul oli ta väga keeruline laps. "Ta oli metsik, väga põhimõttekindel. Teda oli väga keeruline mingitesse raamidesse panna, suunata või ohjata. Tal oli kõige kohta eriarvamus, ta ei olnud klassikaline laps," tõdes ta.

Samas ei häiri Brigitte ema see, et neiu avalikult pea kõigest avameelselt räägib. Ta ei tunne häbi Brigitte tegude üle.

"Ma ei ole kasvatanud sind kunagi selliseks toredaks tubliks tüdrukuks, kes on raamides ja ei julgeks öelda seda, mida ta tahab. Kui ma olen oma kasvatuses rõhunud sellele, et sa oleksid julge ja valmis rääkima igal teemal, siis see ei ole mulle takistuseks kuulda ka seda vastukaja, mis meie ühiskonnas on valdav," ütles ta. 

Brigitte ema sõnul oli Brigitte ka teismelisena väga põhimõttekindel ja jäärapäine. Tütre heade omadustena tõi ta välja sooja südame, ärivaistu ja tarkuse. "Kõik ongi olemas, ma olen ideaalne laps!" õhkas Brigitte.

Ema-Hunt soovis kunagi väga, et Brigittest saaks arst. "Sest arstidel on vaja südant, et sa suudaks hoolida. Seda sa oleks suutnud ja sul oleks olnud ka nii palju tarkust, et seda ametit õppida, aga ma sain üsna ruttu aru, et sinust tuleb näitleja," nentis ta.

Vaata rohkem videost!