Mihkel RaudFoto: Martin Ahven
Inimesed
8. november 2019, 08:54

Mihkel Raud: vanusevahe ei olnud minu ja Liina ajutise lahusoleku põhjus (41)

"Vanusevahe ei olnud kindlasti ajutise lahusolemise põhjus," ütleb Mihkel Raud LP-le antud intervjuus vastuseks küsimusele, kas tema ja Liina Raua lahkuminekupõhjus seisnes selles, et Liina leidis väidetavalt noorema mehe. 

"Ma ei näe põhjust sellest tagantjärele rääkida," ei kinnita mees aga, et tema abikaasal oli kõrvalsuhe. Mihkel ütleb, et nad kasutasid Liinaga ka professionaalset abi. "Ameerikas on selleks suur tööstus, abielunõustajad ja terapeudid piiravad sind igal tänavanurgal ja nende vastuvõtule on väga lihtne pääseda. Sellest on kahtlemata abi, aga see ei ole mingisugune võluvõti.".

Refereeritud artikli täistekst LP-s. 

Kroonika uuris mõni päev tagasi Mihklilt, kas abikaasaga kokkuminek on ehk hoopiski osav turundustrikk, et paremini müüa oma uut raamatut "Isa". "Kas te kujutate ette, et keegi võiks nii üldse teha!?" kummutab Mihkel ilmselgelt ärritudes kõlaka. "Ma ei oska sellele isegi intelligentselt vastata. Olen jahmunud."

"Kui ma olen suutnud jätta sellise inimese mulje, et olen valmis oma sugulased, pere, sõbrad ja tuttavad südant valutama panna lihtsalt selleks, et müüa kaks raamatut rohkem, siis mul on väga kurb!"

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.