Catherine Deneuve tänavu mais Cannes'i festivalil. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. november 2019, 07:43

Prantsuse näitlejannat Catherine Deneuve’i tabas insult (3)

Eile paljastas Prantsuse väljaanne Le Parisien, et legendaarne näitlejanna Catherine Deneuve on tõsises seisundis haiglasse viidud. Pereliikmed tunnistavad uudisteagentuurile AFP, et 76aastast staari tabas insult.

Esialgu polnud Deneuve'i hospitaliseerimise põhjust teada ning Le Parisien' uudis külvas ärevust. Nüüd möönab Deneuve'i pere oma avalduses, et näitlejannat tabas insult, ent see olnud "väga piiratud ja ravitav". "Õnneks ei ole ta kaotanud liikumisvõimet, kuigi peab mõistagi mõnda aega puhkama," seisab Deneuve'i agendi Claire Blondeli vahendatud avalduses. 

1950. aastatel teismelisena karjääri alustanud ja enam kui sajas filmis mänginud Deneuve on vaieldamatult kõigi aegade kuulsaim Prantsuse näitlejanna. Ta on endiselt tegus: augusti lõpus Veneetsia filmifestivalil esilinastus Jaapani režissööri Hirokazu Kore-eda "Tõde", kus Deneuve mängib koos Juliette Binoche'iga. Haigestumise ajal olid näitlejannal käsil oma uusima filmi "Tema eluajal" võtted. 

Deneuve'ile lähedane allikas ütles eile Prantsuse uudistekanalile BFMTV, et filmistaar oli liigsest koormusest kurnatud.