Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 7. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suudad oma elu positiivses suunas muuta. Otsustavus ja julge pealehakkamine annavad võimalusi armastuse rindel. Uute suhete arendamine kulgeb kiirelt ja edukalt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tunned ennast tugeva ja kindlana. Neid tundeid võiksid süstida ka inimestesse, kes sind ümbritsevad. Kui tead kedagi, kellel seisab ees keeruline ettevõtmine, toeta teda hea sõnaga.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul tuleb õppida ja infot koguda. Asja muudab keerukaks info üleküllus. Üksinda pusserdades võid lähtuda valest teabest ja nii oma tegemistega rappa minna.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tee oma vanadest vigadest järeldused. Vigade tegemisest võib olla väga palju kasu juhul, kui oskad neid endale tunnistada ja nende najal tulevikus parem inimene olla.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sobiv aeg pikemate tulevikuplaanide tegemiseks. Sul on küll salasoove, kuid saad hästi aru sellest, et liigne kiirustamine võib nende täitumist segada.

Neitsi
23. august – 22. september

Loomu poolest oled ettevaatlik - tahad kindla peale välja minna, seega planeerid oma tegevust hoolikalt. Nüüd aga võivad ootamatused su kaardid sassi lüüa.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind innustab tegutsema vajadus teistele tõestada, et oled paljukski suuteline. Tahtejõud on tugev. Kui keegi üritab sind peatada, tõstab see veelgi võitlusvaimu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

See, mis on kunagi lõpule viimata jäänud, segab praegust tegevust. Kui sul on mingi hästi varjatud saladus, võib see nüüd ootamatul viisil ilmsiks tulla.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tead, mida tahad ja oled valmis oma eesmärkide poole liikuma. Tundub loomulik, et midagi ei saavutata niisama, vaid tuleb tööd teha ning kõige aluseks on enesedistsipliin.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled enesekriitiline, märkad enda puudusi. See ei tohi sind masendada, vaid peab tegutsema sundima – sa ju oled võimeline ennast muutma paremaks inimeseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Veidike on olukord ärev suhete tasandil. Võimalik, et mõtled liiga palju armusuhetele, jättes teised olulised partnerid – sõbrad, töökaaslased jne tahaplaanile.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled enda vastu aus ja suudad endale tunnistada kunagi tehtud vigu. See aitab sul edaspidi targem olla, vanade vigade kordamist vältida ja mõistlikumaid otsuseid teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uus isiklik aastaring annab sulle võimalusi eneseteostuseks. Kuula oma südant, tegele sellega, mis tõeliselt rõõmu toob. Ehkki raha võib mingitel perioodidel sisse tulla oodatust vähem, tuleb ka paremaid päevi. Ole majanduslikes otsustes iseseisev, ära võta teiste inimeste manitsusi puhta kullana.