Kaia Gerber ja Pete Davidson Malibu Nobu restoranist lahkumas. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
6. november 2019, 11:01

Ariana Grande ekspeikal on sihikul juba Cindy Crawfordi tütar

New Yorgi koomik Pete Davidson, kes sai tuntuks tänu mullusele üürikesele kihlusele Ariana Grandega, on armuloo purunemisest saadik niitnud naisi kui loogu.

Esmalt nähti 25aastast Davidsoni kudrutamas endast märksa vanema näitlejanna Kate Beckinsale'iga (46).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Sügise hakul liikus koomik Veneetsia filmifestivalil ringi Andie MacDowelli tütre Margaret Qualleyga (24), kes tegi meeldejääva rolli Quentin Tarantino kassatükis "Ükskord Hollywoodis".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Margaret Qualley (@margaretqualley) on

Noored nägid Eonline.comi allika väitel välja nagu ehtne armupaar, ehkki ülemäärase õrnutsemisega polevat tegeldud. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Nüüd on aga see suhe juba möödanik ja sketšisõu "Saturday Night Live'i" staaril sihikul juba uus iludus - supermodell Cindy Crawfordi 18aastane tütar Kaia Gerber, kes on mõne aastaga võimsat modellikarjääri teinud  Naljavenda nähti New Yorgis koos Kaiaga einestamas ning ka tema kodumajast väljumas. Nüüd on noored tabatud teineteise seltsist neiu kodulinnas Malibus. Kaia ja Pete sõid peenes Nobu restoranis õhtust ning seejärel nähti Davidsoni neiut autoga sõidutamas. Kehakeel laseb arvata sooje suhteid ...

Davidson teenib leiba naljategemisega, kuid tal on seljataga elupõline võitus vaimuhaiguse ja enesehävitustungiga. Pete rääkis ajakirjale Variety, on 9. eluaastast peale psühhiaatrihaiglate vahet saalinud.

Seitsmeaastaselt jäi Pete ilma oma isast, kes Staten Islandi tuletõrjujana sai hukka 11. septembri terrorirünnakus.  "Kui olin neljandas või viiendas klassis, üritasin end basseini uputada," rääkis Davidson intervjuus. "Üritasin oma pead basseini sügavas otsas redeli vahele toppida, et ma ei saaks pinnale tõusta."

Davidson ei varja, et tal on diagnoositud piirialast tüüpi isiksusehäire. Noormees oli detsembris 2016 vaimsete häirete vastu abi otsinud, arvates, et need on põhjustatud tihedast marihuaanapruukimisest. 

Veel kannatab koomik Crohni tõve all.