Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
8. november 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 11.–17. NOVEMBER | Sõnnil on palju kohustusi, Kaksikud on pidevalt valikute ees (3)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

JÄÄR tunneb, et mingid eesmärgid jäävad praegu kättesaamatuks, annate liiga kergelt loobumisvõidu ja võtate aja maha. Kui seda tööl teete, siis on võimalik saada raha juurde, sest teie teeneid vajatakse, kasutage seda kavalalt ära. Hingeliselt olete praegu kuidagi kurb, süüdistate end. Ärge jamage, see on vaid hetk, nädala lõpp toob lõbusa koosviibimise ja soovide täitumise. Ärge ainult minevikku igatsema hakake, see oht on teil peale klaasikest veini. 

SÕNN ägab kohustustekoorma all, teil on tunne, et peate kõike ise üksi tegema. Selline tunne, et teid on kõiges omapäi unustatud. Te ei suuda praegu üldse eraelule keskenduda, panete selle täitsa lukku enda jaoks. Töö ja sõbrad nõuavad teie tähelepanu, vallalised sõnnid teeksid praegu suhte otsimisel kindlalt valesid valikuid. Hoiduge parem. Elage see nädal üle, sest nädalavahetusest alates on teil hoopis teised tuuled puhumas, saate hinge tõmmata ja nautida. 

KAKSIKUD on sel nädalal pidevalt valikute ees - see või teine? Tõmbab teid ühte suunda, aga enesekaitseks valite teise suuna. Te kardate nii väga haiget saada sel nädalal, seda nii tööl kui suhetes. Kuulake oma sisetunnet, esimene mõte on õige, siis on kõik hästi. Keskenduge sel nädalal enda vajadustele ja seadke end esikohale. Nädala lõpus tunnete millegi uue vastu huvi ja asute seda endale selgeks tegema. Võtab aega, aga saab asja. 

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.