Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 6. november (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Parem oleks vältida kaalukate rahaliste tehingute tegemist. Kui siiski alustada, võib juhtuda, et tehing jääb pooleli, kuna tegevuse käigus avalduvad uued asjaolud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Eriti juhul, kui su igapäevane töö on seotud ajude liigutamisega, peaksid tänasesse päeva mingi sportliku ettevõtmise planeerima.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Et midagi uut moodi planeerima hakata, pead esmalt varuma kannatust. Siis pead leidma endale tegevust, millega ootuse aega täita.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vaimse töö tegijail on rohkem takistusi teel kui neil, kes toore jõu abil teenivad. Inimesed, kes on su peale kadedad või kurjad, võivad valeinfot jagades sind eksiteele viia.

Lõvi
23. juuli – 22. august

On parem hoiduda koduga seotud muudatuste tegemistest, ammugi aga kinnisvaratehinguist. Kui sul ka on huvitavaid objekte silmapiiril, võta vaagimise ja tutvumise jaoks tublisti aega.

Neitsi
23. august – 22. september

Eelistaksid lõbusalt aega veeta ning meeldivate inimestega suhelda, ent kohustused sunnivad sind takka. Ka töös on midagi head, proovi see positiivne osa üles leida ja sellest rõõmu tunda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi vajab su abi. Ta väljendab seda küll üsna tagasihoidlikul moel, aga tegelikult loodab ta sinule väga. Sul on nii jõudu, aega kui oskusi, et talle appi minna. Tee seda!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui mõistad seda, mis on minevikus juhtunud, suudad sellega rahu teha ja edasi minna, siis terendab ees helge tulevik. Mineviku armid ärgu segagu praegust õnne.

Ambur
22. november – 21. detsember

Miski sunnib sind oma tervise eest hoolitsemisele rohkem mõtlema. Kui end halvasti tunned, ära proovi teha nägu, nagu oleks kõik hästi, hoia ennast!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinu jõud on eelkõige sinu mõistus. See teadmine aitab sul ka raskes olukorras edasi minna. Ära üritagi kasutada vahendeid, mis ei ole sulle omased ja mida sa seetõttu kuigi osavalt ei valda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võib juhtuda, et vana austaja sinuga taaskord ühendust võtab. Silmapiiril on ka uusi inimesi, aga väga õnnelikuks see sind siiski praegu ei tee.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kõik, mida kuuled, ei pruugi tõsi olla. Kuulujutte on palju liikvel ja need võivad miskit pidi ka sinu pihta käia. Sul tuleb proovida tõde valest eraldada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uuel aastaringil jagub sul jõudu ja julget pealehakkamist. Asjad käivad õiges järjekorras – enne mõtled ja uurid võimalusi, tegevusse asud siis, kui plaan on kindlalt paigas. Järjekindlus tagab edu ning teiste inimeste lugupidamise. Ära unusta, et esmatähtis on siiski see, et iseennast väärtustad.