Meg Ryan ja John Mellencamp 2013. aasta oktoobris. Foto: BuzzFoto.com/Scanpix
Inimesed
5. november 2019, 11:13

JÄLLE ÜKSI: Meg Ryani pulmad jäävad ära

Ajakirja People andmeil on romantiliste komöödiate kuninganna Meg Ryan taas üksi jäänud. Aasta tagasi teatasid näitlejanna ja muusik John Mellencamp pulmaplaanidest, kuid nüüd on nende armulugu läbi.

Kuuldused Ryani ja Mellencampi kihluse purunemisest said alguse hiljutisel Governors Awardsi auhinnagalal, kus Megi (57) sõrmes ei täheldatud enam kihlasõrmust. Sõrmus oli kadunud ka järgmisel hommikul, kui staari Los Angeleses asjatoimetusi ajamas nähti.

Ajakirja People allika sõnul sai armuloole saatuslikuks Mellencampi soovimatus naituda. Johnil (68) on seljataga kolm purunenud abielu, Megil üksainus. "Ta armastab Megi, aga abielu ei kuulunud algusest peale asja juurde. Pole selge, kui tähtis abiellumine Megi jaoks oli. Kuid nad olid pikalt koos ja kahju, et nad lahku läksid. Nad said väga hästi läbi."

Näitlejannat ja rokkarit nähti esmakordselt koos 2011. aastal, kui Mellencamp oli lõpu teinud 18 aastat kestnud abielule modell Elaine Irwiniga. Kokku Meg ja John ei kolinud: filmitäht elab koos tütar Daisyga New Yorgis, mees aga eelistas  jääda Indiana osariigis asuvasse koju. Rolling Stone'i intervjuus seletas John, et on New Yorgis elamiseks liiga tundliku loomuga. "Ma ei suuda vaeseid näha. Ma ei suuda neid kannatusi näha. Ma ei suuda tänavatel vedelevat prahti vaadata. Indianast ma ei lahku. Siia ma suren."

2014 läksid Meg ja John lahku. Mellencamp väitis 2017. aasta kevadel antud intervjuus, et Ryan vihkab teda südamepõhjani. Saatejuhi arupärimise peale vastas rokimees: „Küllap vist sellepärast, et ma olen laps. Ma jonnin, ma mossitan, ma kaeblen, ma olen tujukas.“ Mellencamp üritas enda sõnul Ryaniga suhteid siluda, kuid too ei tahtnud temast enam midagi kuulda. „Ma ei talle seda süüks panna.“

 
 
 
View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

Ometi nähti paarikest selsamal suvel uuesti koos. Soojadest suhetest andis aimu ka Megi ja Johni kehakeel - muusiku käsi oli kord ümber näitlejanna õlgade, kord tema küünarnukil. Mullu novembris kuulutas Ryan Instagramis õnnelikult, et nad on kihlunud.