Ott ja Christin-Amani KiivikasFoto: Stanislav Moshkov
Tele
4. november 2019, 20:32

Ott Kiivikas kohtub tütrega ainult trennis: ma ei ütle, et see on ideaalne suhe, lihtsalt elu on nii läinud (5)

Ott Kiivikas rääkis "Ringvaates", et on olnud tütre Amani treener ligi neli aastat ja selle aja jooksul pole neil mingeid erimeelsusi olnud.

"Kuna me igapäevaselt sama katuse all ei ela, siis näeme trennis. Ma ei ütle, et see on ideaalne suhe või see peaks nii olema, lihtsalt elu on nii läinud. Kuid arvan, et see tuleb treenerina kasuks, kui me liiga palju koos pole. See tähendab, et kui oleme lühikese aja koos, arutamegi mingeid asju või peame ennast kokku võtma, et mina ei teeks emotsioonidega liiga talle ja tema ei oleks minuga tujukas. Arvan, et praegu oleme hästi hakkama saanud, mingeid erimeelsusi meil selle nelja aasta jooksul olnud pole," selgitas Kiivikas.

Christin-Amani, kes hakkas bikiinifitnessis võistlema tänavu kevadel, pälvis nädalavahetusel juunioride bikiinifitnessi kategoorias võidu ja sai lisaks naiste -169 cm kategoorias pronksi. "Kindlasti olen isaga selle aja jooksul lähedasemaks saanud. Arvangi, et ju see pidi nii minema. Mul on pigem hea meel, et just teismeeas saan isa ja tütre aega teistmoodi juurde," räägib ta.