Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 5. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võimalik, et salamisi on südames süttinud kuumad tunded kellegi vastu, kellele armastuse avaldamine on asjaolude sunnil võimatu. Küll aga on saad sa sõbrana talle toeks olla.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui oma käigud eelnevalt läbi mõtled ja kindlat rida ajad, võid ajapikku suurt edu saavutada. Mõtlematu rahmeldamisega kaasneb paratamatult see, et tegevus jääb pooleli.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõne inimese käitumine tundub sulle väljakutsuv ja laiav, seetõttu võtad kuidagi iseenesest negatiivse hoiaku ja kipud temaga tüli norima. See ei vii kuhugi!

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Isiklikes suhetes on tugevaid pingeid. Armukadedus võib kergesti silme eest mustaks lüüa. Juba see, kui su armastatu mõnele teisele sõbralikult naeratab, võib sind endast välja lüüa.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on rohkesti ideid, mismoodi raha teenima hakata. Ehkki mõtted on iseenesest head, ei ole sa hetkel kuigi järjekindel, mistõttu ei õnnestu ideid veel teoks teha.

Neitsi
23. august – 22. september

Asjad kulgevad rahulikult ja sujuvalt juhul, kui oskad õppida mineviku kogemustest. Sul tuleb vanu vigu vältida ja arendada end edasi valdkondades, milles oled andekas ja võimekas.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui oma tegelikke tundeid varjata püüad ja isegi siis, kui seesmiselt vihast keed, ikka head nägu teed, võib see lõpuks plahvatuseni viia. Hoia eemale inimestest, kes sind närvi ajavad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mõne aja eest tegid kellegagi koos plaane. Nüüdseks on sinu ootused hoopis suuremad kui siis, aga teise poole soovid on jäänud samaks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pingutad tööalase edu nimel. Sul on ideid, mida üritad kiiresti ka ellu viia. Mõni asi õnnestub, mõni aga läheb untsu – pead arvestama, et tegijal juhtub mõndagi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev on seotud väga tugevate emotsioonidega. Välja võib lüüa soov kedagi enda omandina kohelda, kipud muutuma lausa talumatult armukadedaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et sulle antakse tööülesandeid, millega hakkama saamist takistab teadmiste puudus. Pinguta selle nimel, et vajalik teave hankida – see on raske, kuid mitte võimatu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On vastuolusid selle vahel, mida sa teha tahad ja mida sa tegema pead. Inimesed, kelle ees sul on kohustusi, võivad sulle tugevasti survet avaldada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Oled enesekindel, võimalik, et pead oma arvamust absoluutseks tõeks ja proovid seda teistelegi peale suruda. Selline suhtumine toob omajagu vastuseisu. Mida kõrgemal positsioonil tööl oled, seda rohkem on võimuvõitlust. Vaata maailma natuke leebema pilguga, anna võimalus armastusele.