Kollektsiooni ,,Giambattista Valli X H&M“ tutvustati Eesti moemõjutajatele pop-up moefotonäituse raames.Foto: Jelena Rudi
Galeriid
4. november 2019, 15:39

GALERII | PÕNEV KOOSTÖÖ: Eesti moemõjutajatele esitleti eksklusiivselt uut kollektsiooni (2)

Kauaoodatud koostöökollektsioon „Giambattista Valli X H&M“ lansseeritakse vaid mõne päeva pärast 7. novembril.  Vaimustav  seltskond, kuhu kuulusid nii Eesti mõjutajad kui tuntud moegurmaanid, kohtus kollektsiooniga aga juba novembri esimesel päeval. Glamuurset kollektsiooni tutvustati efektse pop-up moefotonäituse raames Arhitektuuri ja Disainigaleriis, mis oli möödunud nädalavahetusel avatud ka suuremale moepublikule. 
Modellid Anu Saagim ja Mirjam Väljaots

Pop-up moenäitusel eksponeeriti kollektsiooni „Giambattista Valli X H&M“ lookbook’i pilte, mis valmisid üha suuremat tuntust koguva moefotograafi Kyle Weeksi ja armastatud loovjuhi, autori ning stilist Giovanna Engelberti koostööna.

H&Mi iga-aastased disainerkollektsioonid on moearmastajate seas kujunenud oodatud traditsiooniks.

Seekordne kollektsioon valmis koostöös Pariisis töötava Itaalia disaineri, ilu ja väljapeetuse meistri Giambattista Valliga. Valli lansseeris omanimelise kaubamärgi juba 2005. aastal. 2011. aastal tõi ta lavalaudadele esimese kõrgmoekollektsiooni. Valli lähenemine luksusele ja ilule on uudne ning see tõmbab ligi rahvusvahelise taustaga naisi – tema stiili on globaalselt ülistanud nii tuntud inimesed kui moearmastajad. Kollektsioon ,,Giambattista Valli X H&M” valmis koostöös H&Miga ja on disaineri esimene katsetus meesterõivaste maailmas.

Kollektsioon ,,Giambattista Valli X H&M“ Foto: Jelena Rudi

Lisaks võimalusele olla esimeste seas, kes said pilgud peale heita ihaldusväärsele kollektsioonile, kostitati meeleoluka esitluse külalisi kõrvu paitava muusikaga. DJ rollis oli üllatuslikult pigem moelooja, moetoimetaja, stilisti ning saatejuhina tuntust kogunud multitalent Karolin Kuusik. Õhtu glamuurinootidele lisas kõla vaieldamatu šampanjalemmik Moët & Chandon.

DJ rollis astus üles Karolin Kuusik

Ürituse külaliste hulgas olid teiste seas Eesti Kunstiakadeemia moeosakonna juhataja Piret Puppart, moedisainerid Britta Laumets-Merila ja Liisi Eesmaa,  Instagramist tuttavad moemõjutajad Triinu Maasik, Marii-Heleen Penu, Alina Vassiljeva, Kätriin Kübar, Liisa Kušnir, Merilin Taimre, modellid Nelery Rästas ja Mirjam Väljaots, juuksur Denis Kovalenko, moetoimetajad Liisa Tupits ja Liana Turpakova, alati glamuursed iluhoolikud Anu Saagim ja Reet Härmat, peatoimetajad Aljona Eesmaa ja Kristi Pärn-Valdoja, fotograafid Laura Nestor ja Herkki-Erich Merila, stiili-inspiraatorid Beatrice ja Ed Labetski, Ženja Fokin, Laura Prits, Ilomai Küttim, Eia Uus ja Leen Kadakas. Esitlusele saabus värskeid muljeid jagama ka Roomas ,,Giambattista Valli X H&M“ esitlusel viibinud Liis Lemsalu.

Vaata meeleolukaid pilte!

Mirjam Väljaots; Anu Saagim; Deniss Kovalenko; Reet Härmat 

Kollektsioon ,,Giambattista Valli X H&M” saabub Tallinna Postimaja H&Mi kauplusesse ja e-poodi müügile 7. novembril.