Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 4. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Neis asjus ja suhteis, mis juba mõnda aega kuigi hästi ei toimi, võib pinge haripunkti jõuda. Sellele peab järgnema mingi lahendus, otsuseid pole aga lihtne teha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Üsna palju pinget võib olla isiklikes suhetes, sest keeruline on asju teise inimese positsioonilt vaadata. Sinu seisukohad on ehk natuke liiga paindumatud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ehkki energiat ja teotahet on küllaga, tekib su teele takistusi. Nii mõnelegi tegemisele kulub aega rohkem kui eeldasid, pead maadlema ettenägematute probleemidega.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Keegi teeb näo, nagu teaks ta sinust paremini, kuidas oma tööd tegema pead. Sina aga valdad trikke ja nippe, mis on tema jaoks liiga keerulised. Näita oma oskusi!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ei tasu alustada sõnasõda ega hakata oma ideede eest jõuliselt võitlema. Kui aga keegi teine alustab ja sinu seisukohti ründab, vasta talle vankumatu väärika rahuga.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul tuleb olla iseäranis ettevaatlik ja püsida igapäevases rutiinis. Tahad sa siis seda või mitte, aga midagi muutub su elus kindlasti.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kas plaanid rahalisi tehinguid või tahad midagi tööasjus muuta – igal juhul ei tasu tegutseda omapäi. Sul on vaja häid nõuandjaid, neid leiad sa praegu kõige hõlpsamini pereringist.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kunagi tehtud otsused mõjutavad su elu ka praegu. Kui oled otsustamisel eksinud, kerkib asi taas päevakorrale ja sulle antakse võimalus kehvasti tehtu uuesti teha.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled teotahteline, sind kannustab soov ennast maksma panna ja midagi reaalselt ära teha. Oled oma mõtete õigsuses niivõrd veendunud, teiste arvamused tekitavad vastuseisu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Olukorrast tulenevalt võivad töö- ja karjäärialased muudatused vältimatuks osutuda. Ära lase kellelegi teisel oma tuleviku üle otsustada, vali ise, millist teed mööda edasi liikuda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Parem oleks, kui suudaksid sõprussuhted ja äriasjad rangelt lahus hoida. Kui sul siiski on mõne sõbraga ühine äri, kisuvad suhted nüüd keeruliseks – raha teemadel tekib erimeelsusi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Püüa olla enesekriitiline ning endale aru anda sellest, millised on su nõrgad küljed. Neid saad tugevdada. Suhete valdkond jäta tagaplaanile.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Tuleb tegeleda ka varasemast kaasa võetud taagaga. Varem toimunu tuletab end meelde, kunagi klaarimata jäänud asjad tasub lõpule viia. Ole kriitiline info suhtes, mida teised sulle jagavad. Ära usu kedagi kinnisilmi! Suhtlemist on palju, see võib ootamatult viia romantiliste kohtmisteni.