Angeelia ja Mick PedajaFoto: Siiri Kumari
Inimesed
2. november 2019, 14:26

PALJU ÕNNE! Muusikud Mick ja Angeelia Pedaja saavad esimese ühise lapse (3)

"On imeline aeg ning meie peresse on sündimas väike tegelane, keda me väga väga ootame siia maailma," kirjutab muusik Mick Pedaja Instagramis, et ootab oma abikaasa Angeeliaga esimest last.

"On põnev ning huvitav periood ning ettevalmistused käivad. Minus on ärganud justkui alfapool, mis paneb südame põksuma, kohvitassi, trelli, lihvid, pintslid, saed kätte ning tegutsema. Samal ajal imetlen kallist naist, kes on võtnud enda kanda kedagi nii hella, kes juba algusest peale meie südamed võitnud on. Aitäh mu armas Angeelia!" lisab ta.

"Üks armas taevasäde on istutanud end me perre. Ootame Sinuga kohtumist juba väga!" lisab Angeelia enda kontol.

Mick ja Angeelia on koos olnud alates 2016. aasta märtsist. 2017. aasta märtsis palus Mick oma elukaaslase Angeelia kätt ning nad abiellusid 1. augustil 2018 Raudsilla puhkekeskuses.

Angeelia ja Micku armuloo kohta võiks esmapilgul arvata, et tegu ei olegi päriseluga, vaid filmiga. Noored tundsid teineteises hingesugulust juba esimesel kohtumisel. Paarike kohtus 2016. aasta märtsis Raplas kontserdil ning armusid esimesest silmapilgust. "See oli erakordne hetk. Silmapilkne äratundmine, täiesti teisel tasandil," on Angeelia Õhtulehele rääkinud.

Kui Angeelia mullu suvel Õhtulehele abiellumisest rääkis, tõdes ta, et nad ei ole Mickuga veel pisipereks valmis, kuid soovivad tulevikus lapsi saada. Angeelial on varasemast suhtest ka seitsmeaastane tütar Isabella.