Ron Nõmm suudles klubis võõrast tütarlastVideo: Instagram: brigittesusanne
Inimesed
2. november 2019, 09:59

LAHKUMINEK! Brigitte Susanne Hundi elukaaslane Ron pettis teda teise naisega, neiu otsib kiiremas korras uut elamist (162)

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt teatab sotsiaalmeedias, et otsib endale kiiremas korras uut korterit, kuna tema elukaaslane Ron Nõmm, kellega ta on koos olnud juba üle aasta, pettis teda, suudeldes teist tüdrukut. 

"Ma üürin kiiremas korras omale korteri, kuhu ma kolin kohe ise sisse. Kõikidele, kes saatsid mulle videoid, see on tõsi, et minu endine peika Ron suudles tõepoolest peol teise naisega. See on tõsi, ma kinnitan seda. Ja ilmselgelt on see suhe läbi," kinnitab Hunt oma Instagrami story's.

"Ja kallid naised, kui teiega on kunagi nii käitutud, siis te peate kindlasti ka minema lahku. Rohkem ma teemat ei kommenteeri, ma lähen eluga edasi ja leian endale uue s*taks ägeda mehe, kes mulle kunagi nii ei teeks," lisab ta. 

Tund hiljem otsustas Hunt asja Facebookis veel kommenteerida: "Kuna ma olen avaliku elu tegelane, siis ma olen kahjuks sunnitud jagama sellist asja. Ma palun vaid ühte: ärge minuga sellest teemast ise rääkima tulge, sest ma tõesti ei taha sellest kõikidega rääkida. Ma liigun eluga edasi ja ma olen iga kell pigem üksi, kui lasen endaga niimoodi käituda. Petmise ja vägivallaga on minu jaoks see, et isegi, kui see juhtub korra, on see täiesti piisav, et selg sirgu lüüa ja lahkuda."

Neiu lisas oma Instagrami ka video, kus tema kallim Ron tõepoolest suudleb teise blondi neiuga. Paar käis eelmisel õhtul eraldi pidudel, samal ajal kui Brigitte Olympic kasiinos sõbrannadega aega veetis, ei suutnud Ron võõrale naisele vastu panna. Kroonika sõnul suudles Ron peomelus enda kolleegi.

Foto: kuvatõmmis videost / Instagram: brigittesusanne

Roni käitumine ja paari lahkuminek on sedavõrd ootamatum, kuna paar tõesti tundus klappivat. Hunt väljendas oma armastust ja rahulolu Roni suhtes pidevalt nii seltskonnas kui sotsiaalmeedias. Pidudel ei lasknud paar ennast ümbritsevast kunagi häirida, vaid hellitusi ja õrnusi jagati ennastunustavalt.

Hunt ei teinud kunagi saladust ka sellest, et lootis lähiajal Roniga abielluda ja lapsi saada. 

Näiteks vastas Hunt hiljuti sotsiaalmeedias, et on õnnelikus suhtes, majanduslikult kindlustatud ja Ron on imeline mees ning seetõttu soovib ta kaugemas tulevikus Roniga lapse saada.

“Tahaks veel nats pidu panna, suuremat korterit, veel reisida ja kihlatud olla. Emadus on roll kogu eluks ja see tundub kohati hirmutav, et ma ei saa teha seda, mida mina tahan sada protsenti ajast, vaid me peaksime Roniga vastutama ühe pisikese inimese eest ja seadma tema esimeseks,” sõnas ta.

Kui Hundi ja Nõmme suhe avalikuks tuli, kirjutas meedia ka sellest, et Nõmm on tegelikult Beebilõusta ehk Andrus Elbingu pruudi Ingridi ekspeika. Nõmm töötab Ekspress Meedias reklaamivaldkonnas.