Demi koos tütar Rumer Willisega 2014. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. november 2019, 11:00

Demi Moore'i tütred meenutavad, kuidas emast sai koletis

"Otsekui päike oleks loojunud, otsekui mingi koletis oleks tulnud," meenutab Demi Moore'i tütar Tallulah (25) mõne aasta tagust aega, mil ema taas meelemürkide küüsi sattus.

Demi on eri sõltuvustega võidelnud juba noorusest peale ning kirjeldab seda oma värskes memuaariraamatus. Ashton Kutcheriga koos elades elas ta üle raseduse katkemise ning hakkas leina leevenduseks jooma ja kangeid valuvaigisteid kuritarvitama. Kui Ashton seitsme abieluaasta järel 2012. aastal lahutuse sisse andis, sai Demi koos tütar Rumeriga pidutsedes krambihoo - ta oli suitsetanud sünteetilist kanepit ja hinganud sisse lämmastikoksiidi. 

Tütred Rumer, Scout ja Tallulah distantseerisid end emast. Demi läks viimaks võõrutusravile.

Tallulah räägib Jada Pinkett Smithi peatses Facebooki saates "Red Table Talk", et emast sai koletis. "Mäletan, milline ärevus mu keha valdas, kui tundsin, et ema silmad vajuvad natuke rohkem kinni, kuidas ta rääkis või oli minu vastu palju hellem, kui ta kaine polnud." Saates osalevad nii tütred kui Demi ise. Tallulah' sõnul oli ta vahel ema peale väga vihane ja käitus temaga nagu lapsega.

Nii Tallulah kui Rumer on varem samuti meelemürkidega maadelnud. Alkohoolikud olid ka Demi ema ja kasuisa.