Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. november 2019, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 3. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled tahtnud endale rohkem vabadust. Nüüd äkki tunned, et seda on sul ootamatult palju ja hakkad igatsema vastupidist – tahad tagasi tuttavate ja turvaliste seinte vahele.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Palju halbu asju ei sünni pahatahtlikkusest, vaid hoopis rumalusest ja tähelepanematusest, oskamatusest ette näha oma tegude võimalikke tagajärgi. Püüa olla võimalikult tark.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Inimesed peavad vajalikuks sind üles otsida. Sul ei kodu koristada ega muid argitoimetusi teha, sest tuleb üllatavaid kõnesid, ehk ka ootamatuid külalisi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui oled lapsevanem, leia järeltulijate jaoks palju aega – võta nendega koos midagi põnevat ette ja räägi nendega, aitad nii neil kindlustunnet saavutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sa oled kogu elu õppinud endaks saamist ja endaks jäämist. Sa ju tead peaaegu, mida tahad ning ka seda, kuidas seda saada.

Neitsi
23. august – 22. september

Iga naeratuse taga on peidus erinev tunne, soov, mõte, tegu. Sa võid ju püüda tõlgendada, aga selleks ajaks, kui oled lahenduseni jõudnud, võib naeratus olla saavutanud uue sisu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind kutsub taevas, kuid sa hoiad jalad maas. Võibolla peaksid end vabaks laskma ning tegema asju teisiti, uuel moel. Vanad sõbrad on küll toredad, ent uued põnevad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Leia aega ja võimalusi tegelemaks asjadega, mis huvi pakuvad ja rõõmu teevad, mille kaudu saad ennast teostada. Võid tunda vajadust loominguliseks eneseväljenduseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sulle jääb silma, et kaks sinu lähedast isikut vaatavad teineteist hoopis soojema pilguga kui varem. Kas lasta lendu kuulujutt või mitte kommenteerida teiste eraelu?

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Parem on, kui saad päeva veeta omaette ning tulevikuplaanid läbi mõelda. Analüüsi sinu ees olevaid valikuvõimalusi ning otsusta, millises suunas on kõige targem liikuda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Töömõtted ründavad sind ka vabadel hetkedel. Võta end kätte ning ürita keskenduda isiklikele asjadele, pööra rohkem tähelepanu oma lähedastele ja hoia end.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pigem puhkamiseks sobiv hetk. Tore oleks, kui saaksid nüüd aja veidikeseks maha võtta ja koos kalli inimesega soojamaareisile minna.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval eluaastaringil seisad kahe jalaga maa peal. Näed oma võimalusi selgelt ja oskad leida õige viisi nende kasutamiseks. Koostöö sujub edukalt. Oskad koondada toetava meeskonna, hinnata väärtuslikke inimesi. Arvatavasti soosivad su tegevust ka isikud, kellel on palju otsustusõigust.