Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
1. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 2. november  (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul tuleb rohkem aega perele pühendada. Täna aset leidvad seigad juhatavad sind mõtteni, et kallid inimesed ja kindel tagala on kõige tähtsamad maailmas.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Nädal on rahutu olnud, tunned end üsnagi väsinuna. Tark oleks veeta aega inimese seltsis, kes on sinu suhtes küll kriitiline, kuid kes sinust südames väga hoolib.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled seiklushimuline ning valmis proovima asju, mida sa kunagi varem teinud pole. Praegu toimuvad sündmused võivad kuidagimoodi muuta su väärtushinnanguid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tahad mõnest inimesest sadade kilomeetrite kaugusele põgeneda ja sul on selleks ka reaalne võimalus. Samas – probleemide eest põgenemise asemel oleks targem need lahendada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Küllap satud kokku tarkade inimestega, keda imetleda ja kellelt mõndagi õppida. Lõbusate seikluste ja mõnusa äraolemisega kaasnevad uued teadmised.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul tuleb võtta aega selleks, et analüüsida oma tundeid ja mõtteid. Eriti tasub tähele panna negatiivseid emotsioone, saamaks üle vihast ja hirmust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea läbisaamine kaaslastega tagab sulle sisemise tasakaalu. Leiad õige viisi, kuidas teistega suhelda. Oled viisakas, tähelepanelik ja vastutulelik.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Lahkarvamused koduste ja armsamaga on kerged tekkima. Kipud oma seisukohti resoluutselt esitama, see aga viib sõnasõdade ja uste paugutamisteni.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõte liigub kiirelt, tekkida võib põnevaid ideid, mida kohe ka ellu viia üritad. Lähtud seejuures oma isiklikest soovidest ja kipud teiste vajadusi tagaplaanile jätma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Esmalt tuleks lõpetada pooleli olevad kodused tööd, sõlmida kokku lahtised otsad ja likvideerida võlad. Kui kohustused täidetud, võid hakata mõtlema uuendustele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ühe muudatusega harjumine on sinu jaoks pigem positiivne kui negatiivne kogemus. Tunned, et saad praeguses olukorras olla rohkem sina ise, kui varasemal perioodil.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kindlasti tuleb sul erinevate inimestega viisakalt ja sõbralikult käituda, lahkelt naeratada ja abivalmis olla. Meeldivalt suheldes saad jutuotsale nii mõnegi mõjuka tegelasega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Oled algaval eluaastal pigem tõsine ja paikne. Lõbutsemine ja reisimine jääb tagaplaanile, pühendud tõsisele tööle ja enesedistsipliini kasvatamisele. Ära siiski liiga enesekriitiliseks muutu! Õppimine ei suju küll kõige kiiremini, ent õpitu kinnistub pikaks ajaks. Armuasjad sujuvad, võid leida hingesugulase.