ReketFoto: Promomaterjal
Saund
1. november 2019, 10:20

Reket avaldas uue plaadi: üritasin albumile panna võimalikult eriilmeliste kõladega laulud

Reedel ilmus Reketi viies stuudioalbum “Kulutuli”. Plaadilt on varem juba ilmunud hitid “Aegluubis” koos Mannaga, “Hetked” ja “Ma kuulsin seda läbi viinamarjaväädi” – singel, mis on Eesti tipp 40 edetabeli tipus ehk viie kuulatuima loo hulgas püsinud juba 25 nädalat ja millel Youtube’is 1,3 miljonit kuulamist.

Uuel albumil “Kulutuli” on kokku 11 lugu, mille helilisel vormimisel on kaasatud plejaad produtsente – Reketi eelmise albumi “Rahu” enamiku lugude produtsent Alexander Sannikut, Paul Oja, Lauri Tähte, Avoid Dave'i ja USAs helilooja-produtsendina tegutsev Ms. Madlit.

“Käisin juulis Saaremaal, Alexandriga n-ö laululaagrit pidamas. Tema küttis biite teha ja mina kirjutasin laule. Vahepeal käisime kala püüdmas. Kolme päevaga kolm lugu valmis saades mõtlesin, et mul on veel peaaegu pool aastat aega, et soovi korral 2019. aastal kauamängiv välja anda. Nii valmiski lõviosa lugusid suve lõpus ja sügise alguses. Et ennast ja kuulajat mitte ära väsitada, üritasin albumile panna võimalikult eriilmeliste kõladega laulud,” rääkis Reket uue albumi loomisest.

Reketi viimane kauamängiv “Rahu” püsis Spotify Eesti top 40 edetabelis 78 nädalat, album “Super ei” tõstis Reketi 2018. aasta Eesti Muusikaauhindade hip-hop kategooria nominendiks ning “Tuule tee” troonis 2016. aastat Deezeri statistika kohaselt Eesti kuulatuima plaadina.

Kuula uut albumit SIIT!