Inimesed

Saara Pius emaksolemisest: neid hetki on olnud küll, kui lahistan vetsupõrandal nutta, sest enam ei jaksa (16)

LISA KOMMENTAAR

oli raske jah3. november 2019, 13:06
Sai oodatud,millal lapsed suureks kasvavad, aga olen nüüd vana kah. Ema peaks saama ühe vaba päeva nädalas, see aitaks palju.
09:20 erinevusele.2. november 2019, 18:03
Kui see aeg oleks möödunud kiirelt ja valutult, ei heidaks sa ette tänapäeva noortele ise enda valu. Oleksid sa SIIS tunnistanud raskusi, ei peaks täna itkema ja noori emasid manama...teisisõnu oleksid täna väga palju parem inimene, kes noori suguõdesi ei mürgita oma kibeduse ja pettumustega. Tegelt, ma ei usu sekundikski, et üks raske eluga manipuleerija (et eile oli raskem, tänased olete võlgu), ei manipuleerinud juba eile. Küllap sa muutsid oma etteheidetega teiste elu kibedaks juba eile.
erinevus2. november 2019, 09:20
erinevus tänaste emade ja mitmekümne aasta taguste emade vahe on selles, et möödunud aastakümnetel ei tunnistanud avalikkuses ükski ema, et elu on raske, et lapse kasvatamine on raske. Ju siis elati - jalad maas ja saadi aru. et see eluperiood on pühendatud lapsele ja läheb kiiresti mööda. Praegu on noored emad kerget elu elanud, pole käsi määrinud tööga ega ennast väsitanud - nüüd siis nuta, kui raske on. Ja see tappev noorte kurjus, õelus, tigedus - seda ei olnud õnneks möödunud aastakümnetel.
11:551. november 2019, 23:25
ma ka internetita kasvatasin, aga tänaseni ei osanud aimata, et ma kangelane olen, ja et see kohe nii eriline tugevuse näitaja on. Kurb, et tänapäeva vanad inimesed nii tühja koha pealt kalestunud on. Need, kes enda eest võidelnud on, on kuidagi paremad. Sina aina kannatasid ja kannatasid, nüüd tige nagu herilane ja kade pealekauba, et tänastel noortel emmedel internet...vanadel naistel ja igas vanuses meestel võib ju internet olla, kedagi ei ei häiri ega tee kurjaks, tähtis vaid et tite emmedel elu poleks.
67+ le 13,531. november 2019, 17:18
nii vana inimene võiks juba tead, et inimesed on erinevad. Pealegi noored inimesed on tundlikumad ja neil on tõesti kohustusi väga palju rohkem, kui keskealisel või vanal. Sa lihtsalt ei mäleta enam, ilmselt oled sünnitanud mõne poja ka? See kustutab naiseks olemise mälu ja valu.
SK1. november 2019, 15:14
Ei ole vaja niipalju tööd ette võtta.Laps kõige tähtsam.Mis siis teed,kui kolmikud+nelikud.Ikkagi lumehelbekeste põlvkond.
67+1. november 2019, 13:53
olen 2 last kasvatanud, aga mitte kunagi ei ole abituse pärast nutnud. Vihastanud olen enda saamatuse peale, aga ei mingit nuttu.
10:361. november 2019, 11:58
no vaevalt keegi koristamise pärast nutmas käib. Lapsed on need, kes vahest täitsa nõutuks teevad. Kui julged tunnistada, pole selles miskit halba. Kõik ju inimesed vaid, mitte tundetud robotid. Aga muidu, kui see koristamine ja söögitegemine nii lõbus töö oleks, siis teeksid seda mehed. Mehed on ju ainult lõbude peal väljas. Meestel isegi palgatöö kaelamurdev ettevõtmine, naistel perepuhkus. Ja pole mõtet kaagutama tulla, et mehed on kõik palgiparvetajad, aga naised lakivad vaid küüsi tööl. Jätaks kord juba selle lõksutamise noorte naiste kallal! Oleks mehed pooltki nii tublid.
to täna, 11:141. november 2019, 11:57
Ilma toetavate gruppide ja arvutitarkuseta hakkama ei saada
tugevus1. november 2019, 11:55
Nõukaajal polnud internetti ja kõigest tuli omal jõul ning oma tarkusega hakkama saada. Oli raske, kuid WC põrandale küll lahistama ei heitnud
JL1. november 2019, 11:45
Tütar isa nägu, õnnelik laps.
Vargamäe Krõõt1. november 2019, 11:27
Vargamäe Krõõt1. november 2019, 11:27
Vargamäe Krõõt1. november 2019, 11:26
1. november 2019, 11:14
mis nende noorte naistega küll lahti on, üks ulg ja häda kogu aeg. Ehk oleks siis õigem üksikuks jääda kui kõige väiksem kohustus nutma ajab.
Koristamine 1. november 2019, 10:36
ja söögitegemine onju nii elementaarsed igapäevased asjad,et nende üle küll ükski terve inimene kurta ei tohiks.Kui lihtne see elu siis olema peab? et värvid aint juukseid ja teed FB jaoks selfisid? Susanne Hunt võiks ammu ema olla,aga ei tema on nümfo,mis nümfo ta on,pole oma tissegi kuskil näidanud,ajab ainult mõtetut soga suust välja ja on solvunud,kui keegi seda hinnata ei oska.Läbi ja lõhki tühi inimene,püüab mingi eeskuju olla,sellist ei tohiks üldse noortele promoda.