Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 1. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ära ole oma kaaslaste suhtes liiga kriitiline – hukka mõista on alati kergem kui mõista. Peaksid küll kannatlik olema ja teiste käitumise põhjustest aru saada püüdma.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kipud üle pingutama ja end väsitama. Ära krahma endale rohkem ülesandeid, kui sa reaalselt täita jõuad. Reede õhtul tahaksid sa ju tegelikult elu nautimiseks ka aega leida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Parem oleks, kui saaksid end rutiinist välja lülitada ja keskenduda mitte niivõrd töö tegemisele, kuivõrd oma lähedastele inimestele. Nad vajavad sinu tähelepanu ja seda ei saa anda aega võtmata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea aeg selleks, et uuesti alustada kunagi soiku jäänud projekte või parandada vanu vigu. Üht-teist annab ette võtta tervise tugevdamiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Päev pakub meeldivat suhtlust mitmesuguste toredate inimestega. Ühtlasi on võimalus taas saada hea kontakt kellegagi, kes vahepeal on sinust eemaldunud ja kuidagi nagu võõramaks jäänud.

Neitsi
23. august – 22. september

Vastustuskoorem on suur. Vaeva nägemisest hoolimata ei pruugi sa täna saada tasu, mis oleks küllaldane ja tehtud töö vääriline.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tegevusväli laieneb, ootamatult võib tekkida soodsaid võimalusi, millest kinni haarates saad parandada oma rahalist seisu. Ole valmis võtma vastu uut infot ja täiendama oma teadmisi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled omas elemendis, tunned end õnnelikuna siis, kui saad päeva oma äranägemise järgi planeerida ja ise tegevusi algatada. Ülemuste sõna on raske kuulata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sulle võib silma hakata kütkestav vastassoost isik, ent erinevate väärtushinnangute tõttu on suhte arendamine temaga paras pähkel.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Energiat ei ole piiramatult, vaja on seda õigesti kasutada, kõige tähtsamatesse ettevõtmistesse suunata. Võta ette olulised asjad ja tegele nendega järjekindlalt, keskendu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu väärtushinnangud on elu jooksul välja kujunenud ja kinnistunud, need ei muutu niisama lihtsalt. On keeruline aru saada inimestest, kes väärtustavad elus midagi muud kui sina.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Edu võib tulla ilma suurema pingutuseta. Satud justkui kogemata kombel õigel ajal õigesse kohta ning trehvad inimesi, kes sulle kasulikuks osutuvad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval eluaastaringil tegele enese tasakaalus hoidmisega. Energiat ja tegutsemistahet on küllaga, ent tuleb ette hetki, mil emotsioonid võivad mõistuse lausa lämmatada. Tegutsed ja armastad kirglikult, oled valmis enda ideede eest jõuliselt võitlema. Tahtejõudu on uskumatult palju, suuna seda parimal viisil.