Fadi ja George Michael aastal 2015Foto: Vida Press
Inimesed
31. oktoober 2019, 12:39

George Michaeli endine kallim väidab, et muusik oli HIV-positiivne (3)

George Michaeli endine kallim Fadi Fawaz väidab Twitteri säutsus, et 2016. aastal surnud laulja oli HIV-positiivne ega kirjutanud oma muusikat ise, vahendab Metro. 

Fadi, kes ei saanud laulja 113 miljoni euro suurusest pärandusest sentigi, avaldas Twitteris mitu šokeerivat ja põhjendamatut säutsu Michaeli elu kohta, mis on laulja fännid marru ajanud.

30. oktoobril säutsus ta: "Ta ei kirjutanud kunagi ise oma lugusid, ta maksis teistele inimestele, et need tema eest lood valmis teeksid. Ta teeskles, et tema on nende lugude autor. Polegi nii andekas."

Lisaks kommenteeris ta Michaeli sõltuvusi. "George suitsetas kräkki, kasutades Eviani veepudelit."

"Reedel läksime Londonisse, et George saaks kräkki suitsetada ja eskortteenust kasutada. Kui pühapäeval koju jõudsime, oli ta ikka pilves. Nii kurb," kirjutas ta teises säutsus.

Fawaz väitis ka, et tema kallim oli HIV-positiivne.

Pärast süüdistusi postitas ta selfie kinnitamaks, et tema kasutajasse polnud sisse häkitud ning ta on ise kõik oma Twitteri postitused kirjutanud.

Mehe julged sõnavõtud ärritasid laulja fänne. "Väga alatu on postitada avalikku foorumisse sellist infot inimesest, keda sa oled väidetavalt armastanud ja kes pole enam meiega. Täiesti lugupidamatu!" kirjutas üks.

Teine fänn vastas mehele: "Sul pole tõesti mingit häbitunnet. See on piinlik."

Eelmisel kuul sõimas mees George Michaelit Facebookis p****s ikooniks ja narkariks.

Muusiku perekond ei ole Fawaz'i väljaütlemisi veel kommenteerinud.