Merylin NauFoto: Merili Kevvai
Inimesed
30. oktoober 2019, 20:37

„Rannamaja“ Merylin: vanemad on mu aktifotosid näinud ja toetavad mind sajaprotsendiliselt! (35)

"Rannamaja" skandaalseimad osalised käisid täna Kroonika stuudios krõbedamatele kommentaaridele ja küsimustele vastamas. Muuhulgas rääkis saates osalenud Merylin Nau, et oma internetis müügiks olevaid aktifotosid ta ei häbene ning ka tema vanemad on neid näinud.

"Minu vanemad toetavad kõiki mu otsuseid, mis ma olen teinud. Kui ma olen elus edukas, teen seda mis mulle meeldib, on kõik hästi. Mul tõepoolest vanemad kommenteerisid neid aktifotosid ka ise ja ütlesid, et kui on ilus foto, siis on kõik okei, sest modellindusega olen ma tegelenud kaheksa aastat ja see käib selle juurde," rääkis ta, lisades, et ta vanemad on tema alastipilte näinud.

"Aktifotosid on internetis, isegi Instagramis tohutult palju tasuta vaatamiseks. Ja kui ma küsin selle eest raha, siis mis ma pean ütlema, et ei aitäh, mul pole seda raha vaja või? Muidugi ma võtan vastu," lisas ta, kuid keeldus ütlemast summat, mida ta piltidega teeninud on. "Ei ütle summat, sest see tekitab tohutult kadedust. Aga ma ütlen, et ma olen rahul."

Väike-Kristo tõdes aga, et temal on "Rannamaja" kuulsusest juba kõrini, kuna ei saa mitte kuskil käia ilma, et keegi teda filmima või pildistama kukuks.

"Ma loodan, et see kuulsus vaibub ära, et saaks normaalselt oma elu juurde naasta. Ma ei soovi enam seda tähelepanu. Ma arvan, et nii pea ma kuskile kaamera ette ei tule ka," ütles ta. 

Merylin märkis, et tänu saatele tiirleb tema ümber nüüd ju vähemalt palju naisi, mille peale Kristo nähvas: "Mul ei ole palju naisi, mul on vaja ühte naist! Aga head!"

Kogu videot näed Kroonika veebist.