Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 31. oktoober 

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Praegu võiksid tempo maha võtta, mõnda aega üksinda olla ning analüüsida oma mõtteid ja tundeid, ennekõike aga hirmusid. Neid enesele teadvustades suudad need seljatada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Takistatud on suhtlemine armastatud inimesega. Seda intensiivsemalt tunned, kuivõrd vajalik ta sulle on ning kui väga oled valmis pingutama, et suhted temaga paraneksid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi, keda oled juba aastaid usaldusväärseks kaaslaseks pidanud, võib sulle nüüd üllatuslikult välja näidata, et tal on sinu suhtes hoopis õrnemad tunded.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled kannatamatu ja ärritud kergesti. Tunned, et pead midagi ära tegema nüüd ja kohe, muidu oled millestki olulisest igaveseks ilma.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võid tegutseda vägagi aktiivselt, kuid sind ei sunni tagant mitte läbimõeldud plaanid, vaid tugevad emotsioonid. Su süda on vaevas ja see paneb ettearvamatult tegutsema.

Neitsi
23. august – 22. september

Ihkad kedagi või midagi täielikult oma kontrolli alla saada, paraku aga näitavad tänased sündmused, et seda pole sugugi lihtne saavutada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tuleb ette olukordi, milles sa ei saa asjade kulgu ainuisikuliselt määrata. Kuigi sa vihkad konflikte, ei suuda sa neist täna suure kaarega mööda minna, sest mingil määral oled need ise tekitanud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pead end tagasi hoidma, seda ennekõike oma tervise huvides. Ärritumine ja ka pingutamine juhul, kui sa end pisut haigena tunned, on praegu ohtlik.

Ambur
22. november – 21. detsember

Minevikus lahendamata jäänud küsimused tõusevad taas päevakorrale. Kui sa ei lase emotsioonidel üle pea kokku lüüa, õnnestub need nüüd korda ajada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Üksinda sa ennast kindlalt ei tunne ja närviliste inimeste seltskond mõjub pahasti – nad ärritavad ja väsitavad sind. Veeda aega koos heatahtlike ja vaiksema loomuga inimestega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Planeeri oma tegevust eelkõige ise, ära lase lähedasel inimesel liialt oma elu korraldada. Muidu võib tulevikus tekkida olukord, mida sina enam ei kontrolli.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pea meeles, et erinevad on inimeste soovid ja eesmärgid ning viisid, millega nad eesmärgi poole liiguvad. Teiste erinevuse mõistmine annab võtme nendega suhtlemiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Raha- ja äriasjad on sinu jaoks uuel isiklikul aastal väga tähtsad. Tänu terasele mõistusele ja meeldivale suhtlusoskusele suudad neid pidevalt arendada ja seeläbi sissetulekut suurendada. Sujuvad ka armuasjad, sul on võimalik teha neis muudatusi – uue ja võluva kaaslase leidmine on tõenäoline.