Nublu muusikavideo võte kaadri taga Foto: Marta Vaarik
Inimesed
30. oktoober 2019, 15:28

VIDEO | Nublu avaldas „für Oksana“ filmimise kaadritagustest uue video (9)

Augusti alguses esitles nublu oma esimest muusikavideot „für Oksana“. Nüüd on ta avaldanud ka kaameratagustest kaadritest video.
 

Video „für Oksana“ idee autoriks ja režisööriks oli kunstnik Marta Vaarik ning teiste seas tegi videos kaasa bravuuritar Anu Saagim, keda ka kaadritagustes klippides näeb.

„Ma olin nii õnnelik! Ma oleksin tõenäoliselt olnud nõus minema tasuta – et saaks ainult nublu videosse!“ naeris bravuuritar Anu Saagim pärast video ilmumist.

Saagim sõnas, et videomeeskond nägi meeletult vaeva ja kolmeminutilise video jaoks võeti üles väga palju ägedaid kaadreid, mis lõpuks muusikavideosse ei mahtunudki. „Teen Martale (video režissöör Marta Vaarik – toim.) sügava kummarduse. Ma tunnen teda väikesest rüblikust peale ja poleks arvanud, et temast nii äge kunstnik kasvab. Müts maha, et temast on selline tegija saanud.“

Nublu muusikavideo võte kaadri taga

Veel enne, kui Anu videost rolli sai, tehti pakkumine tema poja pruudile Karinile, kes kehastab videos Oksanat. Anu aga mängib Oksana ema.

Põnev on veel seegi fakt, et muusikavideos on kasutatud mõminaräppari asemel dublanti. Videos teeb hoogsat jetisõitu nublu asemel hoopisiki veemotosportlane Erki Lainjärv.