Film

ARVUSTUS | Nii nad tapsidki Terminaatori, jälle! (6)

LISA KOMMENTAAR

mukk30. oktoober 2019, 18:53
2. osa oli siiski ka väga hea, aga erinev. 2. osas oli palju pehmem, rohkem oli huumorit jne, kuid siiski väga põnev. Sarah Connori hullumajast põgenemise pikk stseen on aegumatu klassika.
ätt.30. oktoober 2019, 18:18
Pole see Schwartz mingi eriline näitleja ja temaga filmitud filmid on hollywoodi poolt ülepromotod . Üks kangelane,ameeriklane võitleb alati õigluse eest ?? Aga Iraak,Afganistan,Süüria,Liibüa jne.
to Anu30. oktoober 2019, 17:44
Ta oli lihtsalt ilmselt räigelt pettunud. Andis vihje, kas tasub üldse kinno minna. Mingis mõtte kõlab see isegi hea ideena, sest tõelised fännid (nagu minagi olin, peamiselt küll Arnoldi fännina) pettusid filmis juba siis, kui kolmas osa välja tuli. Oleks Terminaator piirdunud kahe osaga, oleks kõik ideaalne olnud. Sealt edasi on läinud põhimõttel - tahtsime parimat, aga välja kukkus nagu alati. Pettumus. Ilmselgelt jääb see ka Arnoldi viimaseks osatätimiseks selles filmis ja ilmselt üldse selle filmi lõpuks. Terminaatori põlvkond on väljakasvanud. Lõplikult.
Keskhea 30. oktoober 2019, 17:32
Masskultuuri rämpstoit... kas siin ongi mõtet leida mingit mõtet?
hmm30. oktoober 2019, 16:27
Kõige parem film oli ikkagi esimene film, oli nagu õudusfilm, robot tapab halastamatult inimesi. Seal edasi jah Arnoldi filmid läksid pehmodeks. Cameron pole minumeelest üldse mingi geenius, ülehaibitud kuju.
Anu30. oktoober 2019, 16:06
Kui nõme saab olla kriitik, kes filmi otsast lõpuni ära seletab. Kuidas saab sellist haiget inimest üldse tõsiselt võtta ja kriitikuks pidada. Tänapäeval vist pole küll vahet, mis ametit keegi peab. Lihtsalt otsustab, hakkan kosmonaudiks. FB profiil: dbiil-kosmonaut, dbiil-kriitik ja ongi kes iganes.