Helen Adamson Foto: Daisy Lappard
Inimesed
30. oktoober 2019, 15:00

Ilus elu! Helen Adamson elab kuu aega Balil (11)

“Täna täpselt aasta tagasi elasin ma üle ühte oma elu kõige raskemat päeva. See oli hetk, kui ma tundsin, et ma ei tea, kas ja kuidas edasi. See kuupäev jäi mulle meelde, sest edasi läks minu elu väga kiiresti väga palju paremaks,” kirjutab laulja ja saatejuht Helen Adamson uues Instagrami postituses, viidates aasta aega tagasi toimunud lahkuminekule pikaajalisest kallimast Taavist.

“Ja minu eelmise aasta mälestus tuli mulle meelde, kui ma eile õhtul sõbrannadega basseinis alasti ujumas käisin, öötaevast ja oma kallitega koos olemist nautisin. Aasta tagasi poleks ma mitte iial uskunud, et aasta hiljem olen sellises kohas!”

“Mulle hakkab vaikselt kohale jõudma, et ma nüüd elangi kuu aega Balil! Ja elan, mitte ei reisi ringi. Mul pole siin mitte ühtegi plaani peale selle, et puhata, ja nõnda esimest korda elus,” rõõmustab Adamson, et saab esimest korda elus pärast 18aastaselt tööle hakkamist kuu aega järjest päriselt puhata. 

“Päriselt puhata. Nõnda, et ma ei jookse ringi ja ma tõesti võtan rahulikult, teen joogat, loen ja lasen endal olla. Viimaks ometi saan ma aru, kui vajalik see on, kui vajalik on rahu ja kuidas ma ei saa kogu aeg teha samaaegselt kümmet asja korraga, ilma et see minu vaimse ja füüsilise tervise metsa keeraks. Ma olen tänulik, et ma nüüd oskan paremini ja saan teha paremaid valikuid,” kirjutab ta.

Adamson on aasta jooksul külastanud kümneid riike, kuna andis aasta alguses endale lubaduse, et reisib iga kuu uude riiki või avastamata piirkonda. 2019. aastal on Adamson reisinud Gruusiasse, Islandile, Küprosele, Maltale, Jordaaniasse, Šveitsi, Iisraeli ja Abu Dhabisse.

Kuna Helen on ka influencer ehk suunamudija, siis pakkus üks lennufirma talle mõnesse riiki reisimiseks piletite suhtes koostööd. Samuti on ta selgeks saanud nipid, kuidas leida odav, ent mugav öömaja. 

 
 
 
View this post on Instagram

Täna täpselt aasta tagasi elasin ma üle ühte oma elu kõige raskemat päeva. See oli hetk kus ma tundsin, et ma ei tea kas ja kuidas edasi. See kuupäev jäi mulle meelde, sest edasi läks minu elu väga kiiresti väga palju paremaks. ☆ Ja minu eelmise aasta mälestus tuli mulle meelde kui ma eile õhtul sõbrannadega basseinis alasti ujumas käisin, öötaevast ja oma kallitega koos olemist nautisin 😍 Aasta tagasi poleks ma mitte iial uskunud, et aasta hiljem olen sellises kohas! ☆ Mulle hakkab vaikselt kohale jõudma, et ma nüüd elangi kuu aega Balil! Ja elan, mitte ei reisi ringi. Mul pole siin mitte ühtegi plaani peale selle, et puhata ja nõnda esimest korda elus. ☆ Ma olen töötanud ametlikult ajast mil olin 18 ja käisin keskkoolis ja mitteametlikult kui umbes viieaastasena emaga koos esimest korda metsa mustikale taskuraha teenima läksin. ☆ Ja mitte kunagi varem ei ole mul olnud sellist aega kus ma saan puhata kuu aega järjest. Päriselt puhata. Nõnda, et ma ei jookse ringi ja ma tõesti võtan rahulikult, teen joogat, loen ja lasen endal olla. ☆ Viimaks ometi saan ma aru kui vajalik see on, kui vajalik on rahu ja kuidas ma ei saa koguaeg teha samaaegselt kümmet asja korraga ilma, et see minu vaimse ja füüsilise tervise metsa keeraks. Ma olen tänulik, et ma nüüd oskan paremini ja saan teha paremaid valikuid 🙏 #wowyager #baliliving #takeamoment 📸@gitasiimpoeg

A post shared by Helen Adamson (@helenadamson) on